Dom

Stvorite nevjerojatan ugođaj tuširanja uz Nadema filtere za vodu

admin 04. srpnja 2023.

Oplemenite ritual tuširanja mirisom ruže, borove šume, lavande ili limuna

Dolaskom ljetnih dana svim silama tražimo načine kojima bismo odgovorili nesnosnim vrućinama. Jedna od najučinkovitijih metoda je brzinski hladni tuš koji će nas vratiti u život, a ponekad se taj broj popne i na nekoliko puta dnevno.

Koliku god uživanciju predstavljalo, učestalo tuširanje ima i neke loše strane koje mogu utjecati na zdravlje naše kože.

Česta tuširanja čine našu kožu ranjivom

I dok jedno tuširanje dnevno ne bi trebalo stvarati prevelike probleme, problem za našu kožu nastaje kada ona dosegnu brojku od nekoliko puta dnevno, što je nekako i logično u ljetnim mjesecima. 

Zdrava koža pomaže u održavanju masnog sloja i dobrih bakterija na koži, a učestala tuširanja uklanjaju taj sloj i čine našu kožu ranjivijom. Također, stručnjaci smatraju da nakon kupanja koža postaje gruba i suha što lošim bakterijama omogućuje jednostavniji ulaz u naše tijelo. Kako bi se izbjegle nepotrebne infekcije stručnjaci predlažu korištenje hidratantne kreme odmah nakon tuširanja.

Čak postoje i smjernice kojima se preporučuje da malu djecu ne kupamo svaki dan, idealno nekoliko puta tjedno. Razlog tome je što naš imunološki sustav treba određenu količinu dobrih bakterija kako bi se stvorila antitijela te se povećao naš imunitet. Učestala kupanja utječu na ispravno funkcioniranje našeg imunološkog sustava, a to je još izraženije kod male djece.

Osim količine tuširanja, stručnjaci ističu i vremensko trajanje tuširanja. Idealno vrijeme je sve manje od pet minuta, dok svako duže tuširanje može izazvati loše efekte za vašu kožu.

Još jedan veliki neprijatelj za vrijeme tuširanja je povećana prisutnost klora u vašoj vodi. Visoke razine klora iritiraju i dehidriraju kožu, čine vašu kosu slabom i lomljivom te isušuju vaše vlasište. Najgore od svega je što je mali broj ljudi svjesno opasnosti koju štetne kemikalije poput klora imaju na naše zdravlje. Možda ne možemo utjecati na učestale konzumacije osvježavajućeg tuša, ali možemo spriječiti klor i druge organske nečistoće da ugrožavaju našu kožu.

Nadema filteri za tuš

U širokoj ponudi filtera za pročišćavanje vode firme Nadema koja zastupa brojne svjetske proizvođače, pronašli smo UNIVERSAL filter za tuš koji će ukloniti klor iz vaše vode te vam omogućiti bezbrižnije tuširanje.

Ovaj filter za tuš uklanja slobodan klor, teške metale i do 98% ostalih kemijskih spojeva iz vode koje utječu na miris i sastav vode, dok se osobito preporučuje za bebe, djecu te osobama sa osjetljivom kožom.

Nećete trebati stručnjaka jer je montaža filtera jednostavna i brza. Najbolja lokacija za montažu filtera je između slavine i crijeva. Međutim filter se može montirati i na crijevo neposredno prije glave tuša.

Mirisna spa oaza u vašoj kupaonici

Osim UNIVERSAL filtera u ponudi Nademe pronašli smo i filtere za tuševe s četiri očaravajuća mirisa koji će svako vaše tuširanje pretvoriti u mirisnu oazu uživanja. Ovaj filter za tuš stvorit će nevjerojatan ugođaj tijekom tuširanja, a istovremeno će ukloniti klor, organske nečistoće, hrđu i suvišnu tvrdoću iz vode.

Filteri dolaze u četiri mirisa, ruže, borove šume, lavande i limuna, a na vama je da odaberete svog favorita i podignete nivo uživanja prilikom svakog tuširanja. Osim što će ukloniti sve štetno iz vaše vode, nježni miris koji proizvode ima antistres učinak koji će vas umiriti i osloboditi nepotrebnog pritiska.

Cijena jednog mirisnog filtera za tuš iznosi 15€ i možete biti sigurni da ćete idućih 6 mjeseci, koliko mu je predloženi vijek trajanja, uživati u nevjerojatnom iskustvu zdravog i mirisnog tuširanja.

Koliko vode dnevno konzumirate?

Osim povećane potrebe za tuširanjem, ljetni mjeseci od nas iziskuju i veću konzumaciju vode i vrlo je bitno održavati svoje tijelo hidratizirano u svakom trenutku. Ovisno o dobi, težini, spolu potrebe za vodom variraju, ali okvirno odrasla osoba trebala bi konzumirati oko dvije i pol litre vode dnevno. Iako nekome ova brojka zvuči kao nešto normalno, postoje i oni koji ne popiju niti trećinu navedene količine. 

Dobro je to što vodu u svoje tijelo unosimo i kroz druge napitke poput sokova, mlijeka, voća ili povrća, ali ako vam niti to nije dovoljno imamo nekoliko prijedloga kako se motivirati za hidratizacijom svog tijela.

Stvorite naviku hlađenja vode tako da u frižideru uvijek imate hladne friške vode. Jedan od motivacijskih alata može biti i Aquaphor trendi vrč za vodu, a one koje smo pronašli će, osim dekorativne note imati i onu funkcionalnu – pouzdano će ukloniti sve štetne nečistoće kao što su: mehaničke nečistoće, klor i klororganske spojeve, hrđu, teške metale, fenole, pesticide, naftne derivate i druge nečistoće u vašoj vodi.

Nadema je zastupnik za kompaniju Aquaphor, koja je svjetski lider u razvoju i proizvodnji uređaja za pročišćavanje vode za domaćinstva s najvećim izborom uređaja za pročišćavanje vode na tržištu. Već 20 godina uvodi inovativna rješenja na području pročišćavanja vode.

Aquaphor vrčevi za pročišćavanje vode lako se koriste, a svojim elegantnim dizajnom odlično će se uklopiti u svaku kuhinju. Proizvedeni od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive plastike Aquaphor vrčevi izvor su čiste i osvježavajuće vode uz koje nećete zaboraviti na hidratizaciju svog tijela.

Nosite bočicu s vodom uvijek i svugdje

Drugi savjet kojim ćete dnevno konzumirati optimalnu količinu vode u svom tijelu je navika nošenje bočice s vodom kamo god idete. Boca za pročišćavanje vode Aquaphor City dizajnirana je za dodatnu obradu hladne vode iz slavine i omogućit će vam da na svakom imate pola litre svježe hladno pročišćenje vode. 

Filtracijski uložak uklanja aktivni klor, teške metale, toksine i alergene iz vode, prašinu, pijesak, hrđu koji se često nalaze u centraliziranim vodoopskrbnim sustavima, poboljšava okus i miris vode.

Kupnjom Aquaphor bočice napravit ćete korak prema odgovornoj potrošnji resursa planeta i svakodnevnoj uštedi na kupnji jednokratnih plastičnih boca.

Odaberite svog favorite između 4 trendi boje, a cijena bočice iznosi 12,50 €.

Aquaphor – stručnjak za pročišćavanje vode

Nadamo se da smo vas inspirirali za borbu s ljetnim vrućinama te da ćete unutar Aquaphor ponude pronaći proizvod koji će vaš život učiniti još zdravijim. Za još više inspiracije posjetite i njihovu društvenu mrežu Facebook gdje ćete pronaći još savjeta kako poboljšati svoju kvalitetu živo