FOTO by thelightzey.com

Dekor

Stropni luster u obliku oblaka savršen je dekor za dječju sobu

Mia Vodopija 19. siječnja 2022.

Kreativni LED Cloud luster nas je oduševio

Za nas koje smo odrasle u 90-ima, stropne svjetiljke i lusteri u našim sobama nisu predstavljali nešto posebno. Svjetlo k’o svjetlo, ništa posebno.

No, vremena se mijenjaju i dekor se već dosta razvio, što znači da, iako mi nismo imale neke extra stvari u našem djetinjstvu, to sada možemo priuštiti našoj djeci.

Za onu djecu koja se boje mraka ili koja i dalje rado spavaju u roditeljskom krevetu, odličan dodatak sobi bi bio veliki luster u obliku oblaka. Dizajniran s jedinstvenim oblikom oblaka, ovaj moderni stropni luster čini vaš dom svjetlijim i dodaje lijepu atmosferu dječjoj sobi.

On se može zatamniti i ima pametnu funkciju – pamti vaše ranije postavke na njemu. Možete jednostavno prilagoditi lusterove svjetlosne efekte i svjetlinu prema vašim željama.

Luster u obliku oblaka može se koristiti kao fora i neobični dekor sobe i rasvjetnih tijela za kuću. Iako je on zapravo idealan za dječju sobu, za dječake i djevojčice, on će se također dobro uklopiti u dnevni boravak, radnu sobu ili blagovaonicu.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj luster u obliku oblaka je i izdržljiv. Uključuje tijelo svjetiljke koje je sagrađeno od željeza, stabilno kućište, akrilno sjenilo (ujednačeno i meko svjetlo, bez odsjaja) te LED izvor svjetla (koji štedi energiju). Dolazi u tri boje, u bijeloj, zelenoj i ružičastoj.

Možda se na prvi pogled čini kompliciranim, ali sama instalacija je zapravo jednostavna. Luster dolazi s korisničkim priručnikom i svime što vam treba za montažu, pa i s daljinskim upravljačem.

Luster u obliku oblaka može biti vaš po cijeni od £108.99 i možete ga naručiti OVDJE.