FOTO by Aquae Vivae

Zabava

Stress Free Friday by Aquae Vivae – iskustvo prezadovoljne gošće…

admin 16. ožujka 2023.

“Priuštite si ,samo za vas, jedan petak u mjesecu. Doživite vrhunsko wellness iskustvo, jer možete sve i ne morate ništa”

Sutra ću, prekosutra ću, pa sljedeći tjedan, mjesec i uglavnom prođe još jedna godina. Tako je kod mene prošlo već tri godine od kada sam prvi puta čula za StressFreeFriday, a najčešće tako bude i kod drugih žena koje bi po današnjim standardima trebale biti umjetnice u pronalasku vremena, čarobnjaci u financijama, zabavne u društvu, lutke po izgledu, svjesni roditelj, raspoložene supruge, vrhunske domaćice te ako je moguće i sposobne karijeristice.

Ovaj tempo diktira nam moderno društvo i to ne samo za žene nego i muškarce. Nikada nismo živjeli brže, a instant život zastupljeniji je no ikada.

Treba li nas podsjećati da malo zastanemo? Itekako da. Mjesec brzo proleti i već smo na početku sljedećeg.

Upravo zato je StressFreeFriday ono što Vam stvarno treba.

Wellness program samo za žene “Stress Free Friday by Aquae Vivae” koji sa svojim timom u Krapinskim Toplicama, već 6 godina provodi žena i majka, Martina Crljen.

Pod sloganom “Priuštite si ,samo za vas, jedan petak u mjesecu. Doživite vrhunsko wellness iskustvo, jer možete sve i ne morate ništa” pozivnica je koju, jednom kada se odvažite i dođete, sljedeći puta, nikako ne odbijate. Zašto? Upravo zato što se na osmišljenom programu pazi na svaki detalj kako bi boravak u vodenom parku izmamio osmijeh. 

Zamislite dan u kojem netko za vas sprema najfinije delicije pomno odabranih, zdravih namirnica. Pladnjevi puni voća, raznih delikatesnih sireva, uz čašu laganog Freixenet pjenušca.

I nije to sve – vježbe disanja, masažne ležaljke u bazenima, masaže, sauna te neizostavno dobro raspoloženje, smijeh i zabava, popraćeni vrhunskim zalogajima na večeri i proizvodima koje možete isprobati ili i osvojiti na tomboli poput L’Adria kozmetike ili President sireva.

Želim i Vama Aquae Vivae! Želim Vam SttressFreeFriday!

I baš kao što je rekla Serena Williams: “Uspjeh svake žene trebao bi biti inspiracija za drugu. Najsnažnije smo kada navijamo jedna za drugu”.

Upravo takva atmosfera ženskih odnosa, novih poznanstava vlada u Aquae Vivae. Iako možda program za introverte zvuči neprimamljivo, kada dođete na Stress Free Friday vi možete sve, a ne morate ništa.

U prijevodu bi značilo, želite li se osamiti, čitati knjigu imat ćete prilike i mogućnosti za opuštanje jednako kao i oni koji žele društvo i interakciju.

Sve detalje o programu i mogućnosti rezervacije možete naći na poveznici https://www.aquae-vivae.hr/hr/stress-free-friday

Nemojte samo misliti kako je program odličan, ali vi nemate vremena za njega. Ja sam tako mislila, nekad, ali sada znam da sama kreiram vlastito vrijeme. Svatko od nas može sebi pokloniti jedan dan u mjesecu.

Renata H., prezadovoljna gošća koja vas preporučuje svima.