FOTO by Casali

Iće & piće

Stiže nam shot godine! Rum kokos čokoladne kuglice obogaćene crvenom narančom!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2023.

Casali donosi voćnu i osvježavajuću raznolikost za sve ljubitelje ruma i kokosa koja će ovog ljeta postati hit…

Svaka Casali Rum Kokos kuglica čista je egzotika. Sastoji se od tekuće jezgre s pravim rumom od šećerne trske, koju prekriva nekoliko slojeva topljive čokolade s finim kokosovim listićima. Do prošle godine mislili smo da nam ništa ne može zamijeniti originalnu verziju, no limitirana izdanja nadmašila su naša očekivanja.

Casali Rum-Kokos svake godine oko blagdana iznenađuje limitiranom edicijom pa smo tako prošle imali priliku isprobati Casali limited edition kuglice za sve ljubitelje ruma, kokosa, bijele čokolade i banane. Malo je reći da su oduševile naša nepca, posebice slojevi bijele čokolade koja se topi u ustima u kombinaciji s kokosom i rumom. 

Nove Casali limited edition kuglice za sve ljubitelje ruma, kokosa, čokolade i naranče!

Po prvi put – i to samo na kratko – popularne rum kuglice sada su dostupne u novom egzotičnom okusu crvene naranče.

Ove godine, kao limitirana edicija stiže nam varijanta crvene naranče koja dolazi s punjenjem od ruma i finom notom naranče ispod hrskave mliječne čokolade. Nove Casali čokoladno-citrusne kuglice tjeraju nas da sanjamo o ljetu, suncu, plaži i moru. Uz njih, naše maštanje o egzotičnim trenucima na mekanom pijesku pod palmama uz šum valova postaje malo stvarnije.