FOTO by Instagram @johns_snackreviews

Dom

Stigle LiQ sladoledne praline s Bailey’som i belgijskom čokoladom!

Daria Lovrić 21. srpnja 2023.

Zalogaji glatkog sladoleda od vanilije s Baileysom obloženi hrskavom belgijskom čokoladom…

U potrazi za osvježenjem u toplim danima najčešće posežemo za sladoledom. Za mali, ali fini trenutak užitka, belgijski start-up LiQ na njemačko je tržište lansirao sladoledne praline za odrasle oplemenjene likerom Bailey’s.

Tvrtka LiQ sa sjedištem u Harelbekeu specijalizirana je za “sladoled za odrasle”: s neobičnim varijacijama sladoleda i visokokvalitetnim sastojcima. Ime “LiQ” izvedeno je iz aliteracije “lick your lips” – jer je sladoled tako ukusan – i kratice “liq” za engleski “liqueur”.

LiQ sladoledne praline s Bailey'som

Bailey’s sladoledne praline

Male ledene čokoladice izrađene su od sladoleda od vanilije koji se topi u ustima s kremastim likerom od irskog viskija Bailey’s i srcem od irske kreme. Zalogaji su preliveni hrskavom belgijskom mliječnom čokoladom. LiQ ledene čokolade ne samo da su dobrodošla poslastica koja rashlađuje, već su idealan dodatak uz kavu.

LiQ sladoledne praline s Bailey'som 2

Bailey’s sladoledne praline, a dostupne su u odabranim Tegut trgovinama po maloprodajnoj cijeni od 4,59 eura po pakiranju.

Nadamo se da će ovaj proizvod jednog dana stići i na naše tržište, a do tada, imate li prijateljicu ili nekog od rodbine tko uskoro stiže na godišnji odmor, znate što vam je činiti!

Vjerujemo da su LiQ sladoledne praline s Bailey’som i belgijskom čokoladom čisti užitak u jednom zalogaju!