Njega kože

Stigla aplikacija koja prema tipu kože pronalazi savršen puder!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2017.

Dosta je bilo odlazaka u make up prodavaonice, ovo je budućnost...

Za nas cure, pronalaženje pravog pudera ponekad zna biti prava borba. Jer ipak, ne želimo da nam koža sjaji na kilometre, a isto tako nismo zadovoljne ni kada se puder gruda pa izgledamo kao da nam je barem 10 godina više. Jednostavno, želimo izgledati prekrasno i što prirodnije, ali nam to baš uvijek ne polazi za rukom. Jesu li i vama ponekad znali reći ‘Kakva ti je to fasada na licu?’ Trššš…

Budimo iskrene, isprobale smo ih već tisuću, ali još uvijek nismo pronašle onaj puder koji bi savršeno odgovarao našem tenu. I već smo zaista umorne od odlazaka u shopping, gdje nas prodavačice u nekoliko minuta uspiju uvjeriti da nam baš ta marka i ta nijasna od cca 300kn odgovara.

Poznata trgovina kozmetike ‘Bare Minerals’ konačno je osmislila aplikaciju koja omogućava pronalaženje savršenog pudera iz udobnosti svog naslonjača. Nema više mukotrpnih odlazaka u make up prodavaonice ni napornog uvjeravanja o tome što trebamo kupiti.

Nakon preuzimanja MADE-2-FIT na telefonu (dostupna je samo na iPhoneu), naići ćete na vodič kroz postupak koji koristi MATCHCo tehnologiju podudaranja boja. Da biste dobili najistaknutije čitanje tonusa kože, počnite čistim licem i skenirajte pod unutarnjom rasvjetom bez izravnog sunca. Započnite stalno dodirivanjem kamere telefona na hrpu bijelog papira kako biste “kalibrirali” vaš telefon. Zatim dodirnite unutarnji zglob dok aplikacija ne dobije dobro čitanje, a zatim skenirajte lice.

Aplikacija će vas odvesti kroz niz skeniranja na područjima poput čela, oba obraza i obje strane vaše čeljusti. To je to! Odatle unesite podatke o dostavi i pričekajte pošiljatelja da donese svoju prilagođenu bocu bare Minerals Fresh Faced Foundation s vašim vlastitim imenom na njoj za 49 $.