Film

Stigao Trailer za 3. sezonu serije Sex Education

admin 20. srpnja 2021.

Saznajte kad izlazi i što naš čeka

Godinu i pol već čekamo treću sezonu serije Sex Educationa i napokon imamo nešto opipljivo. Znamo da serija kreće s emitiranjem 17.09. i znamo da je upravo izašao trailer koji će nas “uputiti” u radnju dugoiščekivane sezone.

Foto: IMDb

Službeni sinopsis kaže da se za ekipu iz Moordale sve promijenilo. Početak je nove godine, Otis prakticira “casual” seks, Eric i Adam su službeno zajedno, a Jean očekuje bebu.

U međuvremenu, nova ravnateljica Hope trudi se vratiti izvrsnost u školu. Aimee otkriva ideologiju feminizma, Jackson se zaljubljuje, a glasovna poruka s kraja 2. sezone još uvijek “visi” u zraku.

Foto: IMDb

Trailer izgleda kao tipična prijavnica u neku od privatnih škola, samo što je ovdje u pitanju omiljeni Moordale.

Prva sezona imala je preko 40 milijuna streamova u prvom mjesecu prikazivanja, a s obzirom na to da je serija dosegla vrhunac popularnosti i iščekivanja, za 3. sezonu se očekuju još jači brojevi.

Foto: IMDb

Prisjetimo se, druga sezona je završila hladnim odnosom glavnih glumaca, Otisa i Meave. U sudbinu nesuđenog para prste je umiješao i Isaac, dečko koji želi Meave samo za sebe.

Kada je Otis snimio glasovnu poruku u kojoj se ispričao Meave, ona je izbrisana od strane Isaaca, a hoće li istina izaći na vidjelo, jedva čekamo saznati.