Iće & piće

Stigao novi Häagen-Dazs sladoled s komadićima speculoos keksa i karamele!

Viktoria Mikulić 27. veljače 2024.

Kada se kremoznost sladoleda od karamele spoji s hrskavošću Lotus Biscoffa, dobijete ovu neodoljivu kombinaciju!

Häagen-Dazs proizvodi sladoled kao nitko drugi još od 1960. godine. Vizija osnivača, Reubena Mattusa bila je napraviti najneobičniji sladoled koji je svijet ikada probao, žlicu luksuza za bijeg od svakodnevice. A da bi to postigao koristio je samo najkvalitetnije, pažljivo odabrane sastojke.

Häagen-Dazs je rođen u jednoj izuzetnoj kuhinji, a sada je dostupan u više od 800 trgovina diljem svijeta, među kojima je svoje mjesto pronašao i Zagreb.

Kada hrskavi Lotus Biscoff® spoji baršunasti Häagen-Dazs sladoled, rezultati ne mogu izostati! Zadubite se u ovaj kremasti recept i otkrit ćete izdašnu ponudu hrskavih speculoos karamel biskvita koji pružaju iznenađujući hrskavi osjećaj.

Kako bi stvorili luksuzni i kremasti sladoled, Häagen-Dazs koristi jedinstvenu tehniku miješanja i kombiniranja četiri jednostavna i klasična sastojka: svježe vrhnje, mlijeko, jaja i šećer.

Novi Häagen-Dazs sladoled je mliječni sladoled s komadićima hrskavih speculoos keksa (11%) i karamele (5,7%). Ako ste ljubitelji Lotus keksića, i vama će ovaj slatki grijeh postati nova opsesija. Za sada je viđen u Francuskoj, a mi se nadamo da ćemo ga imati priliku uskoro probati i u Zagrebu.