FOTO by IMDb

Film

Stigao je trailer za Barbie! Izgleda nevjerojatno…

admin 26. svibnja 2023.

Prepuno ružičaste boje i odličnih soundtrackova

Sada je i službeno – ovo ljeto obilježit će Barbie i ružičasta boja, a upravo je izašao i prvi konkretni trailer u kojemu vidimo svu radost ružičaste boje, ali i neke detalje koji nas očekuju u filmu.

Foto: IMDb

Od prvog trenutka kada je došla vijest da se snima Barbie film fikcija ružičastog svijeta fantazije brzo je zavladala društvenim mrežama i dovela do ponovnog porasta zanimanja za “Barbiecore fenomen”.

Foto: IMDb

Dodatno zanimanje za film uključuje i ansambl glavnih glumaca, od kojih Margot Robbie i Ryana Goslinga tumače dvije ikone – Barbie i Kena. Film je fokusiran na njihove živote u vječno ružičasto obojenoj SoCal zemlji čudesa koja je naseljena različitim iteracijama dvoje glavnih glumaca.

Foto: IMDb

Prvi teaser izašao je 25. svibnja, ali on je bio više u crno-bijeloj varijanti, dok ovaj novi trailer pršti od ružičaste boje, ali nam daje i dobar uvod u radnju, što je u prvom traileru bio veliki upitnik.

Foto: IMDb

Izgleda da će film Barbie pratiti Barbieno putovanje u stvarni svijet nakon što su joj se po glavi počele vrtjeti neke ozbiljne životne teme. U stvarnom svijetu mora se suočiti s problemima poput zakona koji kaže da joj nije dopušteno udarati tipove koji je zgrabe za guzu i činjenicom da tinejdžerice ne mare za nju.

Foto: IMDb

Trailer pokazuje da će biti meta-analiza Barbiene popularnosti i utjecaja, s Willom Ferrellom koji će glumiti izvršnog direktora Mattela koji ne želi Barbie u stvarnom svijetu, a Barbie se suočava s idejama o tome tko je podržava, a tko ne.

Foto: IMDb

Margot Robbie glumi glavnu Barbie, a tu je još i Dua Lipa kao sirena Barbie, Issa Rae kao predsjednica Barbie, Emma Mackey kao Barbie s Nobelovom nagradom za fiziku, Rita Arya kao Barbie s Pulitzerom, Hari Nef kao doktorica Barbie, Sharon Rooney kao odvjetnica Barbie, Ana Cruz Kayne kao Barbie sutkinja, Nicole Coughlan kao Barbie diplomat i Alexandra Shipp kao Barbie spisateljica.

Foto: IMDb

Trailer sadrži i Soundtrack, ali to je samo jedan od glazbenih hitova koji nas čekaju unutar filma. Mnogi već sada nagađaju da bi neki od njih mogli biti hitovi koje ćemo slušati čitavog ljeta.

Globalna premijera filma Barbie očekuje se 21. srpnja 2023.