FOTO by Instagram @ivana_vida

Poznati

„Sretan rođendan najsjajnija zvijezdo moja“

Daria Lovrić 07. rujna 2022.

David Vida proslavio 7. rođendan! Čestitamo!

Ivana Vida na svom je Instagram profilu podijelila fotografije sina Davida povodom njegovog rođendana. Maleni David danas slavi sedmi rođendan, a svoju veliku proslavu imao je jučer.

Instagram @ivana_vida

S obzirom na to da je veliki fan Dinama, David je rođendan proslavio u dresu, dok su torta i dekoracije također imale obilježja omiljenog nogometnog kluba. Sve radosti proslave uhvatila je i na svojim društvenim mrežama objavila ponosna mama Ivana.

Instagram @ivana_vida

„Svako slovo tvog imena vrijedi više od cijelog bogatstva ovog svijeta. Sretan rođendan najsjajnija zvijezdo moja.“ – napisala je ponosna majka ispod fotografija na kojima veseli David pozira pokraj torte sa svojim prijateljima.

Predivna brineta objavila je i fotografije na kojoj pozira sa svojim sinom i uživa u proslavi rođendana.

Instagram @ivana_vida

“Maleni” David vrlo brzo je odrastao u pravog frajera, a ove godine je krenuo i u prvi razred. Njegova ljubav prema nogometu nas nimalo ne čudi s obzirom na to da mu je nogomet „u krvi“. Njegov otac, Domagoj Vida, hrvatski je reprezentativac te sin hrvatskog nogometaša Rudike Vide i brata nogometaša Hrvoja Vide.

Možda i David krene tatinim stopama, pa ćemo ga jednog dana gledati u redovima naše reprezentacije. Nogometna reprezentacija i David Vida imaju duboku poveznicu koja seže još iz Rusije kada je nakon utakmice bosonog utrčao na teren. Bio je to jedan od najslađih događaja na tom prvenstvu koji će se još dugo pamtiti.

Pridružujemo se čestitkama i predivnom Davidu želimo sve najljepše povodom rođendana!