FOTO by Srebrni

Dekor

Srebrni – personalizirani pokloni za svaku prigodu!

admin 10. lipnja 2021.

Srebrni Bling Bling buketi s apliciranom pozlatom na svježem cvijeću izgledaju predivno

Personalizirani pokloni sve su popularniji, a odabrati onaj savršeni ponekad predstavlja pravi izazov. U moru ponuda pokušavamo pronaći onaj najoriginalniji i najsavršeniji koji će na svakom primatelju izazvati onaj “wow” efekt s kojim ćemo znati da smo pogodili!

Bez obzira da li tražite poklon za rođenje djeteta, krštenje, vjenčanje, godišnjice, rođendane, diplome ili blagdane pronašli smo domaći brend koji je ime dobio po nazivu pjesme čiji nam stihovi teško mogu izaći iz glave.

I prvi put kao da zaista znam da postoji sutra, da postoji dan kad ćeš doći i reći mi – Srebrni…

Domaći brend “Srebrni” već nekoliko godina oduševljava svojim ponudom kreativnih gift boxova koji će izmamiti osmijeh na licu svakog slavljenika. U Srebrni gift boxovima možete pronaći proizvode hrvatskih proizvođača u kojem svaki box ima svoju priču obogaćenu zanimljivim degustacijama.

Osim gift boxova u ponudi se nalaze i buketi koji u posljednje vrijeme poprimaju epitet odličnog popratnog poklona. Kombinacijom gift boxa i buketa kreirat ćete poklon koji će svakog poklonoprimca ostaviti bez riječi.

Ove godine, točnije u sklopu Majčinog dana, Srebrni je u svoju ponudu po prvi puta uvrstio i GOLD bukete s apliciranom pozlatom na svježem cvijeću. Potražnja za ovim buketima premašila je sva očekivanja, a jedan od razloga leži u tome što se radi o proizvodu koje nismo imali priliku vidjeti na našem tržištu, ali i dalje…

Srebrni GOLD buketi s apliciranom pozlatom na svježem cvijeću

Gotovo da ne postoji pripadnica nježnijeg spola koja ostane ravnodušna na buket cvijeća. Pritom ne mislimo na standardna pakiranja i crvene ruže koja se smatraju klasikom već na jedinstvene kreacije koje ostavljaju bez daha.

Srećom, kreativni umovi nas svakodnevno inspiriraju novitetima i šarolikim idejama te dokazuju da je cvijeće i dalje poklon broj 1 za sve prigode. Nakon popularnog flower boxa i tuljka za kojima su žene poludjele, vrijeme je za novi HIT!

Na tržište je stiglo nešto potpuno originalno, rezervirano za sve one zlatne osobe u vašim životima, one zbog kojih ste spremni učiniti sve. Ovog puta, ne morate uključiti maštu već je dovoljno sve prepustiti profesionalnom timu…

Srebrni Bling Bling Gold buketi nastali su kao ideja kod kreiranja buketa za Majčin dan – za sve majke koje zlata vrijede! Trenutno su jedini na našem tržištu koji nude bukete oslikane ovom tehnikom, a dodatnu vrijednost predstavljaju zlatni listići koji se apliciraju ručno.

Svaki je buket umjetničko djelo koje ćete pokloniti samo najposebnijim i najvažnijim osobama u svom životu, tj. onima koji su vam zlata vrijedni.

Ponosni na svoj mali unikatni izum Srebrni Gold buket u kratkom je vremenu postao ultimativan dodatak svakom poklonu, a mi smo uvjereni da će ovaj buket u narednim mjesecima postati bestseller za sve prigode.

Personalizirani Gift boxovi

Srebrni gift boxovi predstavljaju kombinaciju priče i proizvoda čija personalizacija rezultira savršenim poklonom, bez obzira u čije ruke stiže. ReadytOgO Srebrni pokloni s pričom oduševit će sve roštilj majstore, Instagram kraljice, a sadržaj svakog pomno je biran i osmišljen kako bi svaki detalj odgovarao poklonoprimcu.

Otvoriti iza 12h! box“, “Chef’s box” ili “Ti si moja kraljica! veseli box” samo su neki od primjera koji i vama mogu dati ideju u kojem smjeru obradovati dragu vam osobu.

Još malo cvijeća…

Flowerpower moto je za Srebrni BLING BLING bukete, flower box-ove i poklon-cvijeće kombinacije jer snaga cvijeća i njezina ljepota stvarno znaju uljepšati i najkišovitije dane.

Još jedan novitet kojeg u cijeloj Hrvatskoj, a i šire, nudi samo Srebrni su BLING BLING buketi kreirani i personalizirani za najdražu osobu. Osim imena ili inicijala buket možete personalizirati i željenom tematikom koju će razumjeti samo osoba kojoj ga darujete.

Ako želite poklon i buket spojiti u jedan poklon flower boxovi sadrže poklončić i cvijeće koje će baš svakom uljepšati dan.

Za još više cvjetne inspiracije i ideje za savršen poklon posjetite Srebrni web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.

giftbox igra darivanja

Uskoro vas i darujemo s jednim Chefs boxom – personaliziranim poklonom za najboljeg Chefa. U boxu se nalaze vrhunske pive (posebne i zanimljive i vizualno) odabrane sa strane stručnjaka iz riječke Brewtige s uputama kako upariti okuse mesa i ribe s okusima special piva.

Nalaze se začini od Volim ljuto i Harisse, sve što je potrebno za vrhunski roštilj bilo riba ili meso, mornarska mirisna plišana ribica s lavandom Sovica handmade, La Krpa handmade krpa s tiskom na palme i ananase i Lukse svijeća limenka ZZZZZZ citronela protiv komaraca.