Make-up

Spužvice za nanošenje pudera u obliku uskršnjih jaja!

Antonija Andabak 17. ožujka 2018.

Vaš make-up stol od sada može biti bogatiji za set kvalitetnih pink spužvica jajastog oblika koje oduševljavaju izgledom i ambalažom!

Kuhanje već neko vrijeme nije rezervirano samo za majstorije u kuhinji, već se jako dobro snalazimo i u make-up vodama, osobito kada je riječ o terminima poput: blendanja, miješanja nijansi, “baking”(“pečenje”; tehnika šminkanja transparentnim puderom kojim fiksiramo proizvode kremaste ili tekuće teksture) te na kraju make-up fiksiramo poput najdelikatnijeg kolača.

Od sada svom make-up alatu možete dodati preslatke pink spužvice u obliku uskršnjih jaja, a ono što posebno oduševljava je ambalaža u obliku karton kutije za jaja.

Spužvice su posebno kreirane za jednostavnu upotrebu i nanošenje tekućih tekstura i savršeno blendanje boja koje nanosite na lice.

Isprobajte recept nanošenja savršene podloge započevši s primerom, zatim nanošenjem korektora gdje ćete pomoću jajaste spužvice savršeno utisnuti kremasti proizvod, potom nanesite tekući puder, te spužvicom stavite točku na i transparentnim puderom kojim ćete fiksirati podlogu za dugotrajan make-up.

BLENDING EGG BEAUTY SPONGES, $18