FOTO by IMDb

Film

Spirited – Božićni film s Will Ferrellom & Ryan Reynoldsom

admin 13. listopada 2022.

Božić nije Božić bez Will Farrella

Film “Elf” sigurno je jedan od top 5 božićnih filmova koji nas uvijek nasmije i napuni pozitivnim blagdanskim vibracijama.

Will Farrell zaštitni je znak ovog blagdanskog filma i uvijek nas je veselilo vidjeti glumca odjevenog u kostim vilenjaka veličine odrasle osobe.

Elf božićni film
Foto:IMDb

Odgojen kao odrasli vilenjak, Buddy putuje sa Sjevernog pola u New York City kako bi upoznao svog biološkog oca, Waltera Hobbsa, koji niti ne zna da on postoji.

Spirited blagdanski film
Foto:IMDb

Samo zato što će Elf uvijek biti miljenik obožavatelja ne znači da nema mjesta za još Willa Ferrella u blagdanskom izdanju, a ove godine napokon dolazi još jedan u kojem će snage udružiti s još jednom filmskom legendom – Ryan Reynoldsom.

Radnja je zapravo glazbena verzija priče Charlesa Dickensa o škrtom mizantropu koji je odveden na čarobno putovanje.

Foto:IMDb

U glavnoj ulozi Ferrella uz Ryana Reynoldsa i Octaviju Spencer, nadolazeći film trebao bi nam omogućiti da osjetimo čaroliju blagdana nešto ranije jer film kreće s prikazivanjem već 11. studenog.

Spirited blagdanski film
Foto:IMDb

Blagdanski mjuzikl

Film će biti prepun novih blagdanskih pjesama, a soundtrackove za njega napisali su dobitnici Oscara Benj Pasek i Justin Paul iz La La Landa tako da ćete možda pronaći svoju novu omiljenu božićnu melodiju.

Upravo je izašao i prvi trailer za film te se nadamo da će opravdati svoj epitet kao jedan od najboljih blagdanskih filmova koji nam dolaze.