FOTO by H&M

Dekor

Spiralne svijeće unijele su dašak vedrine na H&M police!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2024.

Izgledaju totalno chic!

U potrazi za vedrim home dekorom, naišli smo na H&M rubriku Home unutar koje se nalaze božanstvene spiralne svijeće koje dolaze u četiri boje i dvije veličine.

Ove krasotice ljubav su na prvi pogled i gdje god ih postavili, svakom će prostoru dodati wow efekt. Svjetlija i tamnija nude svijeća odgovarat će svakom stilu uređenja, dok će se upečatljiva plava i zelena uklopiti u živopisniji ambijent.

Ovo su trenutno najproljetnije svijeće koje smo pronašli, a također su izvrsni pokloni za useljenje, Valentinovo, Dan žena, rođendan, godišnjicu braka ili neku drugu prigodu. Svatko voli prekrasnu mirisnu svijeću, tako da s ovim poklonom ne možete pogriješiti.

Ako pak nemate neki razlog i povod zbog kojih biste ih poklonili nekome, uvijek ih možete pokloniti svojoj malenkosti, jer nema ništa loše u tome da nagradimo sami sebe s vrijeme na vrijeme.

Ove bi svijeće izgledale sjajno na polici za knjige, na kupaonskom ormariću ili umivaoniku u kombinaciji s vazom i pampasom, kao i bilo gdje drugdje u kompletu s nekoliko svijeća različitih visina. Za inspiraciju, pogledajte sliku iznad.

Manje svijeće koštaju 12,99 €, dok veće modele možete pronaći po cijeni od 14,99 €! Iako se prodaju samostalno, za potpuni ugođaj kupite barem dvije u različitim veličinama.