FOTO by Instagram @aimeechaplin_nails / @betina_goldstein / @_lavendergrace

Njega kože

Spektakularna zelena manikura – izazov koji smo odmah prigrlili!

Viktoria Mikulić 14. srpnja 2020.

20 ideja za besprijekorne nokte zelene boje koji neće proći nezmijećeno...

Zelena boja predstavlja mnogo toga, a prije svega prirodu koja nam je darovana da je čuvamo kao kap vode na dlanu. U proteklim mjesecima posebice smo mogli vidjeti koliko se oporavila otkada nema doticaja s čovjekom i zaista smo shvatili da smo upravo mi najveća prijetnja istoj.

Nadamo se da nas je prethodna situacija manje – više sve probudila iz dubokog zimskog sna te da smo konačno počeli razmišljati na koji način doprinijeti planeti i općenito okolišu, jer upravo oni predstavljaju najveći benefit u našim životima.

Kako bismo odali počast toj veličanstvenoj boji, odlučili smo barem nekolicinu vas potaknuti da ovog ljeta svoje nokte obojite u jednu od divnih zelenih nijansi.

Iako smo većinom skeptični kada su u pitanju određene boje kojima bismo ukrasili nokte, zelena je ona koju najradije nosimo ljeti, jer se tada najviše ističe u svim svojim tonovima. Mint, maslinasto zelena, smaragdna, tirkizna, na suncu sve izgledaju božanstveno, a osobito boja limete.

Najljepše izgleda na kratkim noktima, bez obzira bili ovalni ili kockasti, a osobito samostalno, bez ikakvih drugih detalja. No vi slobodno dajte mašti na volju, ipak su to vaši nokti. U kombinaciji s bijelom bojom, također su pun pogodak.

Instagram je prepun zelenih manikura koje, iako se na prvu čine kao veoma efektne, vjerujte da se s lakoćom uklapaju uz različite outfite. Uostalom, dovoljno smo vam predstavljali nude nijanse i minimalistički dizajn te smatramo da je sada pravo vrijeme da isprobate nešto drugačije, još posebnije.

Dapače, i sami preferiramo klasiku, o istodobno smo uvijek otvoreni za nešto novo, upečatljivo poput ovih nijansi u najdražoj nam boji prirode:

Čekirajte ovih 20 primjera te se nadamo da će vam barem jedni nokti biti favorit i nadahnuće prilikom idućeg posjeta kozmetičaru: