FOTO by Instagram @charlotte.vidl / @ssolkosss / @antonia.lukic

Moda

Sniženja još nisu završila! 10 pletenih haljina iz aktualne ponude za stylish zimske dane!

Daria Lovrić 27. studenoga 2023.

Cyber Monday donosi modele po odličnim cijenama!

Pletene haljine su popularan odjevni komad tijekom zimskih mjeseci. Najčešće su napravljene od toplih i udobnih materijala poput vune, pletiva ili pamuka, što ih čini savršenim izborom za niske temperature.

Pletene haljine dolaze u različitim stilovima i dužinama i mogu se nositi uz različite vrste obuće i modne dodatke, što omogućava raznolikost u stiliziranju. Prikladne su za različite prigode, od casual svakodnevnog outfita do nešto formalnijih događanja, ovisno o dizajnu haljine.

Pletene haljine koje naglašavaju obline istodobno su seksi i slatke!

S obzirom na njihovu svestranost i udobnost, ne možemo ih se zasititi i uvijek kada ugledamo dobru akciju, jedan primjerak pospremimo u košaricu.

Kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 10 najljepših modela na sniženju. Iako je crni petak završio, mnogi brendovi produžili su sniženje i časte nas izvrsnim popustima povodom Cyber Mondayja.

Mango – 27.99 €
Mango – 22.99 €

Koji god model izabrali kombinirajte ju s toplim čarapama ili tajicama kako biste zadržali toplinu, istaknite struk pomoću elegantnog pojasa kako biste haljini dodali oblik te upotpunite izgled statement nakitom ili pletenim šalom i kapom.

Mango – 27.99 €
H&M – 37,99 €

Škicnite snižene modele iz Zare, Manga, Reserveda i H&M-A s cijenama i pronađite svog favorita.

H&M – 35,99 €
Mango – 29.99 €
Mango – 39.99 €
Zara – 19,99 €
Reserved – 19.99 €
Reserved – 19.99 €