FOTO by River Island

Moda

Pletene haljine koje naglašavaju obline istodobno su seksi i slatke!

Viktoria Mikulić 21. studenoga 2023.

U ovaj model poznatog britanskog brenda vrijedi investirati!

Pletena haljina ultimativna je odjeća za hladno vrijeme. Lako se zaljubiti u pletenu haljinu. Mekane i udobne, postale su okosnica jesenskih i zimskih ormara jer zahtijevaju vrlo malo stiliziranja.

Noseći ih, osjećamo se ugodno dok istodobno zračimo samopouzdanjem. Osim toga, zahvaljujući njihovoj svakodnevnoj svestranosti i činjenici da se ne gužvaju lako, pletene haljine zaslužuju mjesto na svakom popisu za pakiranje prilikom odlaska na godišnji odmor.

Nije ni čudo da brendovi i dizajneri iz sezone u sezonu ponovno uvrštavaju pletene haljine u svoje kolekcije. Važno je samo pronaći onu koja odgovara vašem osobnom stilu. Nama je za oko zapeo jedan primjerak poznatog britanskog brenda River Island koji na prvu izgledaju kao suknja i vestica, a zapravo je riječ o haljini koja nam istodobno pruža udobnost i naglašava obline.

Uska pletena haljina dolazi u 4 boje, puderasto rozoj, snježno bijeloj, kaki zelenoj i bezvremenskoj crnoj. Tu su i gumbići koji daju dodatnu dozu slatkoće, a koji prate čitavu dužinu. Kao što smo već ranije spomenuli, pletene haljine su svestrane i jednako dobro će izgledati uz krznene čizmice ili visoke potpetice, kao i uz klasičan kaput ili bundicu.

Ako je i vama ovaj model totalno fancy, njegova cijena iznosi £50.00, a pronaći ga možete na LINKU!