FOTO by MotProd

Dekor

Smooshena: predivni planeri koji inspiriraju i motiviraju

admin 22. travnja 2022.

"Under the skin" za fit i zdravo tijelo i "The Journey called life" za sve tvoje planove

Kako živimo u ubrzanom svijetu prepunom podataka i informacija normalno je da naš mozak ne uspije sve memorirati i ponekad se dogodi da se sjetimo banalne gluposti, ali zaboravimo bitan događaj.

Sistematsko kategoriziranje informacija i obaveza odlika je organiziranih ljudi i uz svu tehnologiju koju imamo papir i olovka još uvijek predstavljaju najpouzdaniji način za organizaciju.

Foto: MotProd

Planeri su danas neizbježni dodatak svake organizirane osobe koja svojim obavezama pristupa ozbiljno i bez obzira na to što smo okruženi pametnim uređajima raznih kalibara, papir je i danas najpouzdanije mjesto za zapisivanje svega bitnog.

Funkcionalnost i estetika

Emina Mujkić, dizajner vizualnih komunikacija, osim funkcionalnosti, u svaki svoj planer unosi dozu estetike koji skup papira za organiziranje objedinjuje u predivan dizajn simpatičnog imena – Smooshena.

Svi planeri rađeni su s ciljem da inspiriraju i motiviraju svaki dan, a kojima je svrha ne samo da budemo bolje organizirani, nego i sretniji i ispunjeniji svojom svakodnevicom. 

Foto: MotProd

Smooshena planeri kreirani su i osmišljeni da vam olakšaju život, a unutar ponude pronašli smo dva zanimljiva – “The journey called life” i “Under the skin“. I dok je jedan kreiran za vaše fit i zdravo tijelo, drugi je tu za sve vaše planove.

“Under the skin” – planer s kojim ćeš promijeniti sebe iznutra.

Isplaniraj svoje obroke i treninge, prati napredak i analiziraj svoje tijelo, usvajaj navike koje će te promijeniti zauvijek.

„Nema divnijeg osjećaja od onog kada osjetiš da si zdrava, fit, energična, aktivna… To iznutra sjaji na van i mijenja kompletnu osobnost. Osmijeh na licu, sjaj u očima, zadovoljstvo postignućem, ponos na sebe. Ti to možeš. I treba ti samo 12 tjedana.

Foto: MotProd

12 tjedana da osjetiš što je sve potrebno da ispod tvoje kože dođe do ogromnih promjena, do postizanja osjećaja fizičke spremnosti, a na kraju i lijepo oblikovanog i zdravog tijela. To je posebna ljubav, a ja sam ju nazvala ljubav ispod kože.“

Foto: MotProd

Unutar ovog planera pronaći ćete velik broj mogućnosti zapisivanja informacija poput:

  • planiranje obroka
  • planiranje treninga
  • svakodnevne obaveze
  • trenutne navike
  • analiza tijela
  • napredak
  • zona treniranja
  • tjedni plan tjedni popis za kupovinu 
  • dnevno praćenje obroka
  • praćenje treninga i aktivnosti
Foto: MotProd

“Ovaj planer nastao je upravo na temelju mog iskustvu kada sam smršavjela 13 kilograma u 3 mjeseca. Ako si jedna od onih koja je izgubljena u svijetu hrane i treninga ili ne znaš od kuda početi – ovaj planer ti može pomoći.”

‘The Journey’ planer – planer u boji s kojim ćeš provesti 365 dana života 

Motivacijske poruke i pozitivne misli potiču te i podsjećaju da svoje najvrjednije putovanje koje imaš, svoj život, provodiš na pozitivan, vedriji način. S više smijeha, sreće, veselja i razonode, zahvalnosti, inspiracije i s velikim snovima.

Foto: MotProd

Tematski dani su navedeni kako bi te inspirirali za aktivnosti, posebna druženja ili objave na društvenim mrežama. Događanja su navedena kako bi se prisjetila da se održavaju i da ih posjetiš s prijateljima ili s obitelji.

Prijedlozi putovanja i aktivnosti tu su kao motivacija da malo skićeš svijetom i izađeš iz svoje svakodnevice.

Foto: MotProd

Rađen je s ciljem da budeš smušena od malih trenutaka sreće, avantura i dogodovština, smijanja do suza, ali i da bude uz tebe za planiranje svega što moraš obaviti i svega u čemu želiš uživati. Život je jedno divno putovanje i živi ga tako da, kada jednoga dana staneš, ne znaš koje bi svoje poglavlje života najradije ispričala.

Foto: MotProd

Dodaci za vaš planer

Kako bi vaš planer ostao očuvan i kako biste ga uvijek mogli oplemeniti ponekom sitnicom tu si uvijek praktični dodaci. Zaštita za kutove korica, oznake za mjesece i zlatne naljepnice dodatno će ukrasiti te poboljšati funkcionalnost vašeg planera. 

Foto: MotProd

Osim standardiziranih planera, Emina će rado poslušati svaki vaš prijedlog ili želju za još većom personalizacijom. Naravno, ako planer odlučite nekom pokloniti možete se poigrati s elementima koje će Emina vizualno savršeno uklopiti te tako složiti odličan personalizirani poklon.

Bilo da se radi o dnevnoj životnoj rutini, promjenama koje uvodite (zdrava prehrana, aktivniji život) ili multitasking poslu, ovi planeri su tu da vam budu partneri s kojima ćete ruku pod ruku uspjeti u svim svojim naumima i obvezama.

Foto: MotProd

Za još više informacija o Smooshena planerima posjetite i Smooshena web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram. Smooshena planere također možete kupiti i u knjižarama „Školska knjiga“ i „Hoću knjigu“.