FOTO by Zara

Ljubimci

Smiley majice za najveselije pse!

admin 29. travnja 2021.

Ako imate mrzovoljnog psa nabacite mu smiley outfit i promijenite mu raspoloženje

Psi ne kukaju svako jutro kada se probude, ne smeta im ponedjeljak ujutro i rijetko su loše volje. Od kada prvi put ujutro protegnu svoje šapice na pameti su im samo hrana, šetnja, igranje i spavanje i ako im omogućite sve to imat ćete najsretnijeg psa na svijetu. 

Svaki sretan pas zaslužuje i veseli outfit koji će s ponosom nositi u svakoj šetnji, a ako vaš četveronožni ljubimac još uvijek nema majicu koja ga deklarira kao “sretnog” pronašli smo pravu stvar za vas.

U Zaru su stigla 3 smiley kompletića, a na vama je da izaberete boju i dizajn omiljene. Crna ili bijela, s kapuljačom ili bez, ove majice podići će raspoloženje na svakom koraku, a vašeg ljubimca etiketirati kao glavnog frajera.

Smiley majice dolaze u nekoliko veličina tako da će svoje pozitivno raspoloženje moći iskazivati najmanji, ali i oni najveći psi. Izrađene su od mješavine pamuka s nježnim porubima kako bi vašem psu pružili udoban osjećaj nošenja.

SWEATER MAJICA PET COLLECTION SMILEY s kapuljačom – 119,90kn
MAJICA SMILEY PET COLLECTION crna – 99,00kn
MAJICA SMILEY PET COLLECTION bijela – 99,00kn

Crna i bijela varijanta bez kapuljače dolaze po cijeni od 99,90 kuna, dok je bijela varijanta s kapuljačom nešto skuplja i košta 119,90 kuna, a sva tri modela dostupna su u Zarinim prodavaonicama kao i na službenoj web stranici.