FOTO by Pull&Bear

Moda

Slip haljine – bezvremenski klasik kao oličenje elegancije

Una Lora Banjac 05. travnja 2024.

Donosimo 5 favorita iz Pull&Beara!

Ako tražite jednostavnu i minimalističku haljinu u kojoj ćete se osjećati kao boginja – došli ste na pravo mjesto.

Nakon dugog perioda slojevitog oblačenja počelo je vrijeme uživanja u tankim i jednostavnim materijalima i krojevima. Popularnost slip haljina postiže svoj vrhunac i sve ih češće viđamo po gradskim ulicama, na raznim svečanostima i u raznim večernjim izdanjima.

Prvenstveno ih obožavamo radi njihove praktičnosti – potrebno vam je nekoliko sekundi da ju odjenete i spremni ste za izlazak iz stana. Radi jednostavnih krojeva i bezvremenskog stila, slip haljine pašu uz gotovo sve modne dodatke koje imate u ormaru, a uz ove haljine s njima čak možete i pretjerati.

25,99 € 
17,99 € 

U Pull&Bear kolekciji pronašli smo 5 uskih modela u kojima nećete moći proći neprimjetno. Od slip haljina otvorenih leđa, do onih kratkih rukava, asimetričnih i s chokerom.

19,99 € 
25,99 € 

Možete ih nositi uz ravne ili visoke sandale, cipele s potpeticom, cipele s blok petom, bijele tenisice ili starke u boji. Mogućnosti je zaista bezbroj i teško da možete pogriješiti. Svoj look možete upotpuniti raznim nakitom, šeširima, sunčanim naočalama i torbicama svih dimenzija!

15,99 €

Ove divne haljine možete kupiti u Pull&Bear trgovinama ili na Pull&Bear službenoj stranici.

Vjerujemo da će barem jedna od ovih ljepotica biti vaša modna suputnica za proljetne i ljetne dane koji su pred nama!