FOTO by Zara

Odjeća

Slavimo ljeto uz 4 favorita s potpisom Zare

Una Lora Banjac 22. svibnja 2024.

Sve ljubiteljice ljeta, mora i sunca itekako dobro znaju da ljeto zahtijeva posebne outfite

Kroz 10ak dana na vrata će nam pokucati lipanj, mjesec kojim napokon započinje mnogima najdraži dio godine i dugoočekivano doba godišnjih odmora.

Sve ljubiteljice ljeta, mora i sunca itekako dobro znaju da ljeto zahtijeva posebne outfite koji će na upečatljiv način moći dočarati čaroliju ovog godišnjeg doba.

Između općih klasika poput traper hlačica, ljetne haljine, zanimljivog bikinija te sandali i japanki, moramo naći mjesta i za prave ljetne bombončiće uz koje ćete moći zablistati baš poput ljetnog zvjezdanog neba.

Za one savršene trenutke i romantične večere, u koferu se mora nalaziti posebna haljina koja će uz dodatak sandali, preplanulog tena i minimalističkog nakita poprimiti upravo onaj vajb kojem težimo, a takvu smo ljetnu ljepoticu pronašli u Zari!

25,95 EUR

Osim posebne haljine, tu je svakako i kombinezon upečatljive boje i dizajna koji privlači poglede. U onim trenutcima kada sunce zađe, a mirišljavi morski zrak postane malo hladniji – dobar kombinezon je odlična opcija! Ovakav se modni adut može isfurati baš svugdje jer se uz prave detalje lako prilagođava raznim prigodama.

39,95 EUR

Ako ste više ljubiteljica raskošnih topova, onda smo pronašli vašeg novog idealnog suputnika. Prekrasna mašna i elegantan dizajn koji krase ovaj top upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju. Osim toga ovakav je top odličan izbor za nošenje i kroz ostatak godine –  zapravo je toliko dobar da bismo ga bez problema obukli i za proslavu Nove godine tako da ni u kojem slučaju ne škodi posjedovati ovakvog „asa u rukavu“.

25,95 EUR

I za kraj smatramo da ni jedna žena ne smije otići na godišnji bez ležerne duge haljine koja se može nositi svakodnevno. Mi smo u Zari pronašli crnu ljepoticu s bijelim detaljima koja svojom retro vibrom baca u neka ljepša vremena!

35,95 EUR

Ako su vam naši favoriti zapeli za oko, svakako ih potražite u Zara trgovinama ili preko Zara službene stranice.