FOTO by Instagram @isola.hr / @ivana_juric_design / @design_by_jelkra

Odjeća

Donosimo kockaste favorite za najvatrenije navijačice!

Una Lora Banjac 14. lipnja 2024.

Igraj moja Hrvatskaaa!!!

Od sutra napokon i službeno kreće prava nogometna groznica i doba kvadratića na svakom koraku! Svaki put kada igra naša reprezentacija, cijela nacija poludi, a dobre vibracije se osjećaju u zraku.

Nema nam ljepšeg osjećaja nego kada naši zabiju gol pa krene vriskanje, skakanje, ples, slavlje i suze radosnice, a srce nam puca od ponosa jer smo tako mali, a opet najveći!

Naši su nas dečki već poprilično razmazili visokim rezultatima na Svjetskim prvenstvima. Prisjetimo se, 2018. godine kući su donijeli srebro, a 2022. godine broncu. Stoga priznajemo da i ovo Europsko očekujemo dosta visoke rezultate i da smo spremni navijati kao nikada do sada!

U potrazi za glavnim kockastim favoritima u kojima ćemo vatreno bodriti našu repku i pjevati navijačke pjesme, naišli smo na nekolicinu favorita koji su kao stvoreni za najopasnije navijačice!

Iako je nogometni dres nekakav standard i klasika, mislimo da je vrijeme da upgradeamo našu navijačku opremu i bacimo se u shoppingiranje!

trgovinaivana.eu 15 EUR
fotex.hr 10 EUR
trgovinaivana.eu 15 EUR
fotex.hr 10 EUR

S obzirom na to da je vani toplo, lagodno se možemo prepustiti kratkim favoritima, nogometnoj groznici i srčanom navijanju!

Našim vatrenim dečkima kao i uvijek želimo puno sreće na Europskom! Ne sumnjamo da ćete nas opet učiniti najponosnijima!

„Nek jače kuca to srce vatreno!“