FOTO by Disney

Moda

Mrki Donald Duck ruksak slatkoća je na kvadrat!

Viktoria Mikulić 14. lipnja 2024.

U svom prepoznatljivom ruhu, plijenit će pažnju na svakom koraku...

Oduvijek smo veliki zaljubljenici u Disney likove. Oni su predstavljali značajan dio našeg djetinjstva, a i sada kada smo odrasli, još uvijek im ne možemo odoljeti. Uvijek se rado vraćamo na Disney web shop kako bismo barem nakratko zaronili u taj bajkoviti svijet mašte, u koje se čini kao da je sve moguće.

Također, kada god imamo priliku putovati, jedna od prvih postaja nam je Disney trgovina, jer nas njihov izlog uvijek mami da uđemo i odaberem barem jednu sitnicu. Povodom 90-e obljetnice Donald Ducka, istraili so novu očaravajuću kolekciju.

Donald Duck, kojem glas uglavnom daje Clarence Nash, Disneyev je lik koji se pojavljuje u nekoliko crtića poput televizijske serije Mickey Mouse Clubhouse (2006. – 2016.). Njegovo plavo mornarsko odijelo i jedinstveni glas postali su ikona simpatične patke.

Donald Duck je vrlo nestrpljiv, nezreo i arogantan, suprotnost svom lakom prijatelju Goofyju. On i njegovi prijatelji idu u mnoge otkačene i čarobne avanture, bilo da je riječ o Mickey’s Christmas Carol (1983), Fantasia (2000), Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers (2004) ili Mickey Mouse Clubhouse (2006-2016).

Za oko nam je zapeo jedan accessories kojem će malo tko moći odoljeti, a riječ je o šarmantnom ruksaku.

Tko ima najslađu narav? Ne Donald Duck, sigurno. Njegovo lice na ovom mini ruksaku Loungefly pocrveni od frustracije kada je izložen UV zrakama sunca.

Iako Donald može postati temperamentan dok nosi vaše dnevne potrepštine, sigurno će se ohladiti kad ponovno dođete kući. Sve je to u znaku proslave njegove 90. obljetnice, ali možda ne želite spominjati njegovu dob… Kvak!

Ovaj chic modni detal možete pronaći na LINKU!