Dom

Slatkoljupci pozor! Na police stigla Nutella Peanut!

Daria Lovrić 08. kolovoza 2023.

Nije šala! Ferrero lansirano novu verziju omiljenog namaza od lješnjaka!

Nutella ili Linolada, možda je vječna dvojba, međutim na kraju priče to nije ni važno. Kao veliki slatkoljupci volimo i jedan i drugi namaz i nikada nećemo odbiti palačinku ili neku drugu slasticu s ovim božanstvenim kremastim favoritima.

Iako smo kušali nekoliko varijacija Nutelle, nijedan čoko namaz ili namaz od lješnjaka nije ni sličan kultnom okusu originalne Nutelle. Ferrero u tajnosti čuva svoj recept, odnosno omjer sastojaka i način pripreme ovog sjajno mazivog i ukusnog namaza od lješnjaka.

Nova Nutella Peanut
Nutella Peanut

Ovog puta, popularna tvrtka iznenadila nas je novim okusom, što je prava rijetkost kada je riječ o namazima. Naime, stigla je Nutella Peanut! Klasičnom namazu od lješnjaka dodan je maslac od kikirikija i sve što možemo reći je hvala!

Možemo samo zamisliti sjajnu kremu, uvijek savršene teksture koju mažemo po kruhu ili palačinkama i dodajemo u torte. Kao veliki obožavatelji čokolade i kikirikija, ovo zvuči kao raj za naša nepca.

Za razliku od klasične Nutelle, ovo pakiranje dolazi sa žutim čepom, umjesto tipičnog bijelog. Vjerujemo da je ono što vas najviše zanima je podatak gdje ju možete nabaviti.

Nažalost, Nutella peanut zasad je dostupna samo na ograničenom testnom tržištu u SAD-u, točnije u Kroger trgovinama.

Ne znamo koliko ćemo čekati i hoćemo li uopće dočekati da ovaj proizvod stigne na naše police, ali kada da publika kuša vjerujemo da će postati stalni dio Ferrero ponude!