FOTO by Instagram @drewlysweets

Iće & piće

Slatko-citrusni spoj: Kit Kat čokoladica dolazi s okusom naranče!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2023.

Uzmite pauzu, vrijeme je za KitKat!

Kada bi me netko upitao volim li više voćne ili čokoladne kolače, tu zaista ne bi bilo dvojbe. Koliko god bio primamljiv cheesecake sa sirupom od malina, čokoladna torta nešto je što mi ništa ne može nadmašiti, osobito u nutella ili ferrero verziji.

Nova KitKat čokoladica iznenadit će naša nepca s okusom naranče

Ako pak govorimo o klasičnoj čokoladnoj torti, tu je itekako dobrodošlo voće, no ne mislim na jagode koje su već pomalo „izlizan“ recept, već citrusne note. Ne znam jeste li je ikad kušali, no čokoladna torta sa sokom i koricom od naranče neodoljiv je spoj za svačija nepca. Ta savršena doza slatkoće pomiješana sa suptilnom kiselkastom, ali i slatkom narančom zaista nema konkurencije.

O da, sada kada ste to zamislili u svojoj glavi, pomislite na čokoladicu koja u sebi ima i naranču i čokoladu. Uzmite pauzu jer vrijeme je za KitKat… Dopustite da vas upoznamo s novom limited edition Kit Kat čokoladom koja dolazi s okusom naranče.

Mnogima omiljena čokoladica sada dolazi u novoj ukusnoj verziji koja će malo koga ostaviti ravnodušnim. Pakiranje od 4 pločice donosi spoj hrskave oblatne prelivene mliječnom čokoladom s okusom naranče. Odmotajte, odlomite i prepolovite ove čokoladne pločice na dva dijela i uživajte u raju za vaša nepca.

Nadamo da će čim prije stići i na naše police, a ako je ugledate prije nas, molim vas jedan “hint”.