FOTO by uncommon goods

Dekor

Sklopivi stol za vino koji možete ponijeti sa sobom na plažu!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2023.

Zalazak sunca, dvije čaše bijelog vina s ledom i voljena osoba kraj nas, što nam više treba…

Ako ste već na godišnjem odmoru, onda zasigurno popodneva i večeri kratite uz pijuckanje omiljenih koktela ili čaše vina. Ako se tek spremate za putovanje, svakako nastavite čitati dalje jer bi proizvod koji smo pronašli mogao postati vaš najdraži suputnik za plažu. Za sve ljubitelje vina, bilo crnog ili bijelog, pronašli smo stolić kojem je teško odoljeti. Vrlo jednostavan i praktičan, pogodan je za nošenje posvuda. a na vama je samo da uživate i prepustite se trenutku. O čemu je riječ?

Ovaj pametni sklopivi stol posebno je dizajniran za držanje svih elemenata vintage piknika, a možete ga postaviti na travi, plaži ili gdje god poželite: dvije čaše, boca vina i zdjelica puna orašastih plodova ili nekih drugih grickalica. Svi znamo koliko je teško zadržati bocu vina uspravnom na travnjaku, stoga je ovaj stolić koji dolazi sa šiljkom od stakloplastike savršeno rješenje uz koji nećete prolijati ni kapi.

Dizajn šperploče od baltičke breze se sklapa ravno, zaključava u otvorenom i zatvorenom položaju i uključuje dvije praktične ručke.

Ako već imate priliku biti na plaži s voljenom osobom, onda vas još samo dijeli klik od preslatkog stolića koji će upotpuniti vaše večeri i uz koji će zalasci sunca biti još magičniji. Za ve one koji još uvijek muku mučite u uredu, jednog ljetnog vikenda svakako možete organizirati druženje sa svojom BFF i uživati u pijuckanju slatkog desertnog vina.

Sklopivi stolić možete naručiti putem web trgovine uncommon goods koja dostavlja u Hrvatsku po cijeni od 67,00 €. P.S. riječ je o proizvodu koji je bestseller stoga požurite jer bi se vrlo brzo mogao rasprodati.