Promo

Skechers noviteti stvoreni za španciranje gradskom špicom

PR 23. svibnja 2019.

Nova kolekcija trendi tenisica dizajnirana je kako bi objedinila jedinstveni stil i udobnost

Najnovija kolekcija chunky Skechers tenisica D’Lites 3.0 danas je predstavljena u Zagrebu. Nijedan zaljubljenik u tenisice ne može propustiti ovaj neizostavni dio obuće koji je već okupio veliki broj fanova u Aziji, a odnedavno ih ljubitelji tenisica mogu nabaviti i u trgovinama diljem Hrvatske.

Nova kolekcija trendi tenisica dizajnirana je kako bi objedinila jedinstveni stil i udobnost.

Kolekcija Skechers tenisica D’Lites 3.0. osvaja fanove diljem svijeta te se zahvaljujući posebnom dizajnu nalazi na listi najtraženijih trendi tenisica kod ljubitelja mode. Nova linija odmah je inspirirala ljubitelje mode koji ih vole nositi u kombinaciji s udobnim trapericama ili u raznim odjevnim kombinacijama za subotnje provode.

Tako i svjetski poznata pjevačica, Camila Cabello, ambasadorica tenisica Skechers, voli eksperimentirati s odjevnim kombinacijama, pokazujući da globalne trendi tenisice pristaju jednako dobro uz poderane traperice kao i uz elegantne čipkaste haljine.

Skechers je postao pionirom chunky tenisica kada je prije dva desetljeća, 1999. godine, predstavio svoje legendarne modele koji su postali poznati po tome što ih je nosila poznata pjevačica Britney Spears.

Ovaj stil tenisica nastavio se razvijati te je 2007. godine tvrtka predstavila prvu seriju Skechers D’Lites tenisica, nešto lakšu verziju ranijih modela.

Kolekcija je od tada imala vrlo stabilan i lojalan krug kupaca diljem svijeta, dok je u Aziji njezina popularnost poprimila nevjerojatne razmjere.

Diljem Azije Skechers ima veliku bazu obožavatelja i smatra se pokretačem trenda, a vjerni obožavatelji nove modele tenisica obično čekaju u redovima ispred trgovina u Seoulu, Šangaju i Hong Kongu. A odnedavno ih ljubitelji tenisica mogu nabaviti i u trgovinama diljem Hrvatske.

###

SKECHERS MODELI D’LITES 3.0. TENISICA DOSTUPNI SU U SKECHERS TRGOVINAMA:

Arena Centar
TC Arena, Ulica V. Vukova 6, Zagreb
City Center one East
Slavonska Avenija 11b, Zagreb
Supernova Zadar
Akcija Maslenica 1, Zadar
City Center one Split
Vukovarska 207, Split
Max City
Ulica Stoja 14A, Pula
Designer Outlet Croatia
Alfreda Nobela 4, Sop, Zagreb
Dalmare center
Velimira Škorpika 23, Šibenik
Avenue Mall center
Avenija Dubrovnik 16, Zagreb
Tower centar Rijeka
Janka Polića Kamova 81/a, Rijeka
Portanova center
Svilajska 31a, Osijek