FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay uskršnja jaja u točkastom ruhu već od 23,90 kuna!

Viktoria Mikulić 08. ožujka 2022.

Najslađe pisanice koje smo vidjeli do sada!

Nakon Valentinova, svi smo željno iščekivali današnji dan, Dan žena u kojem slavimo pripadnice nježnijeg spola. Danas ćemo zaboraviti na sve ostalo i posvetiti se same sebi, jer mi smo junakinje svojih života.

No 24h brzo prođu i već sutra ćemo tražiti nešto novo što će nam zakupiti misli od surove svakodnevice i loših vijesti koje preplavljuju svijet. Srećom, pred nama je nešto posebno…

Za nešto više od mjesec dana slavimo Uskrs, najveći katolički blagdan, a ono što nas najviše asocira na isti su simbolične pisanice i zečići. Sinsay je već sada pripremio nekoliko primjeraka koji izgledaju božanstveno, a dolaze u točkastom ruhu.

Bijelo uskršnje jaje u kombinaciji sa zlatnim točkicama i zečićem na vrhu, ili crno bijela verzija s ušima zečića osvojili su nas u trenu. Bijelo zlatna verzija dolazi u jednom izdanju, dok se crno bijela jaja mogu pronaći u dvije varijante, a njihova cijena iznosi od 23,90 do 25,90 kuna. Ovako šarmantne, a povoljne pisanice nećete pronaći nigdje drugdje.

Ako je i vaš kuhinjski stol tijekom Uskrsa ispunjen pisanicama, ove će izgledati božanstveno u svakoj košarici. Također, možete ih postaviti i da stoje samostalno u dnevnom boravku ili blagovaonici.

Iako su sve ovo manje bitne stvari za Uskrs, jednostavno im ne možemo odoljeti i puno smo pozitivniji ako je i naš ambijent ispunjen ovakvim dekoracijama.

Za sve koje su ove pisanice razveselile na prvi pogled, naručiti ih možete putem LINKA!