FOTO by Sinsay

Dom

Sinsay rashladna torba s motivima iz svijeta čarobnjaštva održat će vaša omiljena pića na magičnoj temperaturi!

Daria Lovrić 10. srpnja 2023.

Harry Potter termo torba za bezbrižno ljeto i hladna pića!

Kada pijemo hladna pića, osjećamo trenutno osvježenje. U ljetnim mjesecima kada je temperatura visoka, hladno piće nam pomaže da se rashladimo i smanjimo osjećaj vrućine.

Ohlađena pića često imaju osvježavajuć i ugodniji okus od onih ugrijanih ili sobne temperature. Iako jako hladna pića nisu možda najzdravija opcija, niska temperatura može poboljšati osjetljivost na okus, čineći piće još ukusnijim i užitkom za nepce.

Veliki problem tijekom ljetnih mjeseci predstavlja nam transport. Sve više vremena provodimo na otvorenom i vrlo je teško zadržati temperaturu hrane i pića na plaži, u obližnjem parku na pikniku ili kod odlaska na izlet.

U tim trenucima u pomoć nam uskaču term torbe koje su odlična alternativa teškim prijenosnim frižiderima. Unutar Sinsay asortimana pronašli smo efektnu rashladnu torbu s motivima omiljenog čarobnjaka Harryja Pottera.

Specijalno dizajnirana torba koja održava temperaturu hrane i pića inspirirana je popularnom franšizom Harry Potter. Preslatki primjerak stiže u boji kestena i krase ga elementi iz svijeta čarobnjaštva, dok se na gornjem dijelu nalazi Hogwarts natpis i upečatljivi grb.

Hogwarts groznica ne jenjava, a čak i oni koji nisu veliki fanovi ekipe iz svijeta magije poželjet će ovaj chic primjerak. Ako ste i vi u potrazi za torbom za čuvanje i transportiranje hladnih ili toplih predmeta ovaj magičan primjerak možete naručiti putem Sinsay web trgovine, po cijeni od 5,99 EUR.