Zabava

Simpsoni još jednom predvidjeli budućnost…

admin 21. siječnja 2021.

Detalji jučerašnje inauguracije već su davno viđeni u scenama popularne animirane serije

Poznata je činjenica da se unutar serije Simpsons događaju stvari koje tek trebamo vidjeti, a da će tome tako biti i u 2021. godini dokazuju i scene s jučerašnje inauguracije predsjednika SAD-a.

Kamala Harris postala je prva potpredsjednica SAD-a, ali mnogi Simpsons fanovi smatraju da je njena sudbina zapečaćena davno prije.

U jednoj od epizoda iz 2000. godine naziva “Bart To The Future” Lisa postaje prva predsjednica SAD-a tako što je naslijedila vladavinu, ni manje ni više, nego Donalda Trumpa.

No osim same radnje još je zanimljiviji outfit koji je Lisa imala u seriji te outfit koji je Kamala imala na jučerašnjoj inauguraciji.

Nova potpredsjednica pojavila se u ljubičastom topu, ljubičastoj jakni i ogrlici od bisernih perli te naušnicama. Kreatori Simpsona 2000. godine prikazali su Lisu kako nosi skoro pa identičan outfit.

Treba napomenuti da je Kamala sama odabrala svoj outfit van protokola, i to je razlog više za mnoge teorije koje se javljaju ovih dana.

Naravno, možda se objašnjenje krije u tome da su i Kamala i tvorci Simpsona zaključili da je ljubičasta boja dobra za stvaranje povijesti, ali ipak previše je slučajnosti unutar serije kako bismo mislili da je samo riječ o detalju.