FOTO by IMDb

Film

She-Hulk – vrijeme je za Hulka u ženskoj verziji

admin 18. svibnja 2022.

Bruce Banner i Hulk su opasni, ali vrijeme je da vidimo kako izgleda kada žena poludi

Kada je bijesan, ne želiš mu biti na putu – tako bi se ukratko mogao opisati film Hulk, u kojem Bruce Banner dobiva supermoć gdje se, kada se naljuti, pretvara u superjaku zelenu zvijer.

Nakon što smo vidjeli kako izgleda ljuti muškarac, vrijeme je da otkrijemo kako izgleda i žena u tom stanju, a za to su se pobrinuli Marvel i deset epizoda serije “She-Hulk: Attorney at Law“.

Foto: IMDb

Serija je fokusirana na odvjetnicu Jennifer Walters, rođakinju Brucea Bannera koja nasljeđuje Hulkove moći nakon jednog događaja u kojem joj on daje transfuziju krvi.

Međutim, za razliku od Brucea, Jennifer može zadržati većinu svoje osobnosti, inteligencije i emocionalne kontrole. Jennifer je odvjetnica specijalizirana za slučajeve koji se baziraju na nadljudske sposobnosti, a pitanje je koliko joj njena nova supermoć može u tome pomoći?

Foto: IMDb

Upravo je izašao i trailer i moramo priznati da na prvu izgleda kao zanimljiva serija koja će nas dosta nasmijati i popraviti nam raspoloženje. Jedna od onih “light” serija koje ćemo pogledati kada se želimo malo opustiti.

Jessica Gao glavna je spisateljica serije i izvršna je producentica uz Feigea, Louisa D’Esposita, Victoria Alonso, Brada Winderbauma, Kat Coiro. Coiro je režirao većinu epizoda serije, a Ana Valia također je režirala nekoliko njih. Wendy Jacobson i Jennifer Booth su izvršne producentice.

Foto: IMDb

Nakon “Moon Knight” u ožujku i “Ms. Marvel”, čija je premijera 8. lipnja ovo je treća serija iz Marvel Studios “kuhinje” objavljene ove godine. Serija kreće s prikazivanjem u kolovozu i nadamo se da ste spremni za žensku verziju Hulka.