FOTO by Sezane

Dekor

Sezane lampe u vaš će dom unijeti pariški štih!

Viktoria Mikulić 14. studenoga 2023.

Božanstvene...

Kada smo u potrazi za bilo kojim home dekorom, manje-više sve nas prvo privuče izgled. Naravno da je bitna funkcionalnost i da ono što kupimo, traje barem nekoliko godina, no ipak nas prvenstveno osvoji dizajn.

Sezane home dekor asortiman zasigurno je odlične kvalitete, ali čak i da nije, mi mu definitivno ne bismo mogli odoljeti. Posebno su nas se dojmile chic lampe koje će u svaki dom unijeti pariški štih. Baš poput Francuskinja, i mi možemo imati stylish interijer s tek nekoliko detalja.

Ove lampe imaju mogućnost odabira različitih sjenila, no nama se najviše svidio okrugli model koji nas podsjeća na balon na vrući zrak. Također, dojmile su nas se boje, od pastelne lila i roze do maslinasto zelene nijanse.

Čak i najmanji model među ovim lampama sasvim je dovoljan da vaš interijer izgleda skupocjeno. Bez obzira postavili ih negdje gdje će samo plijeniti pažnju ili ćete ih praktično iskoristiti za noćni ormarić dok čitate najdražu knjigu, na vama je da ih smjestite na ono mjesto u domu gdje će najviše ispuniti svoj potencijal.

Za sve koji u sebi nose dašak Pariza, ne tražite dalje od asortimana ovog francuskog brenda koji, uz spomenuti home dekor, ima božanstvene odjevne komade i modne dodatke za nadolazeće razdoblje.

Ove stylish lampe možete pronaći na LINKU!