FOTO by IMDb

Film

Sex/Life druga sezona – s oduševljenjem najavljujemo da je snimanje završilo!

Daria Lovrić 12. svibnja 2022.

Kraj snimanja znači samo jedno – uskoro uživamo u novim epizodama

Sex/Life je strastvena američka dramska televizijska serija, premijerno prikazana 25. lipnja 2021. godine. Seriju je za Netflix producirala Stacy Rukeyser kao adaptaciju romana “44 poglavlja o 4 muškarca” BB Eastona. Prva sezona nas je „zakovala“ pred male ekrane sve dok nismo svih 8 napetih i uzbudljivih epizoda pogledali „u cugu“.

Prema FixPatrol, serija Sex/Life je četvrta po redu od Netflixovih serija s najboljom izvedbom glumaca za 2021. godinu. Na kraju prve sezone, kao i svaka odlična serija, Sex/Life nas je ostavila s mnogo pitanja iščekujući drugu sezonu.

Ukratko, bez previše spoilera – ako još uvijek postoji netko tko nije pogledao prvu sezonu, serija prati život udane žene koja se pita kako bi njezin život izgledao da je krenula drugačijim putem.

Udana mama, Billie Connelly (Sarah Shahi) prisjeća se svoje mladosti i svakodnevno opisuje nezaboravno seksualno iskustvo s bivšim dečkom u dnevnik. Nakon pronalaska dnevnika, njezin suprug pokušava poraditi na njihovom braku, međutim s vremenom njihovo odnos postaje klimav.

Ponovni dolazak bivšeg dečka Brada Simona (Adam Demos) u Billin život unosi mnoštvo drame i ne razjašnjenih osjećaja. Njezine misli kolaju između ljubavi koju osjeća za svog vjernog supruga Coopera (Mike Vogel) i privlačnosti za kojom žudi od strane bivšeg dečka Brada.

U posljednjoj epizodi Billie oživljava ljubavni trokut i ostavlja nas u napetom iščekivanju druge sezone. Sezona 2 serije Sex/Life službeno je završila snimanje i uskoro će doći na Netflix.

Obzirom na to da je kanadski redateljski savez najavio da će postprodukcija serije završiti do kraja listopada, nadamo se izlasku prvih epizoda na Netflix krajem 2022., ali ćemo vrlo vjerojatno morati pričekati 2023. godinu.

U drugoj sezoni ćemo zasigurno gledati glavne likove iz ljubavnog trokuta, ali i neke nove poput Wallisa Daya, Craiga Bierka i Dylana Bruca (Orphan Black).

Stacy Rukeyser je u siječnju otkrila je da su svi scenariji za drugu sezonu gotovi i otkrila nam ime posljednje epizode druge sezone – „Heavenly Day“.