Ljubav & veze

Seks zavezanih očiju: 6 razloga zašto ga isprobati još večeras!

Antonija Andabak 23. kolovoza 2017.

Seks zavezanih očiju može biti najseksi stvar kojom možete još večeras začiniti svoj seksualni život

Bez obzira na to pokušavate li rasplamsati strasti u krevetu ili produbiti povezanost s partnerom, seks zavezanih očiju može biti pun pogodak. Pročitajte i saznajte kako podići seks na višu, zavodljivu i intrigantnu razinu.

1. Zavezane oči rasplamsaju strast

Seks s povezom preko očiju je pomalo perverzan čin-ali ne toliko perverzan da morate držati za sebe. Povez ne pripada sado-mazo vodama, ali nije ni nešto što se prakticira svaki put kada poželite intimnost s partnerom.

Kada želite začiniti seksualni život, a da partner pozitivno odgovori na vaš prijedlog, povez je pravi korak prema onome što vas tek čeka.

2. Nemogućnost gledanja pridonosi većoj opuštenosti

Brinete li se ponekad kako će izgledati vaše intenzivne facijalne ekspresije i reakcije na seksualne podražaje? S povezom preko očiju nećete o tome razmišljati već će vaš jedini zadatak biti uživanje.

Zaboravite na vaše “O-lice” kada ne možete uspostaviti kontakt očima s vašim partnerom. Kada niste opterećeni facijalnim ekspresijama koje zapravo i odaju čisti užitak, moći ćete se više opustiti što sukladno tome vodi i intenzivnijem orgazmu.

3. Isključenje jednog osjetila pojačava intenzitet ostalih

Jednostavan dodir-njegovi prsti oko vaših bedara, od uobičajenog dodira postaje oaza čistog užitka u dvije sekunde kada ne znate što vas čeka, u kojem se smjeru njegovi dodiri kreću. Zanimljivo zar ne?

Kada isključite osjetilo vida, fokusirat ćete se na njegove uzdahe, miris njegovog parfema i mirisne svijeće koje ste zapalili prije no što ste zavezali njegovu kravatu oko očiju. Sva vaša ostala osjetila intenzivirat će se do granica koje jedno vode dugoj strastvenoj noći.

4. Raste povjerenje među partnerima

Seks s povezom preko očiju jača povezanost partnera. Time pokazujete da u potpunosti vjerujete svom partneru i prepuštate se u njegove ruke. Zadobivenim povjerenjem uživate u svakom novom i ugodnom pokretu, osjećate bliskost i sigurnost s partnerom što seks čini mnogo boljim.

5. Povez preko očiju obiluje elementima iznenađenja

Kada ne možete predvidjeti njegov idući potez, svaki dodir na drugom mjestu će vas ugodno iznenaditi. Sada je pravi trenutak da uvedete u vaš seksualni život stvari poput ulja, leda, igrica…partner će vas ili vi njega dovesti u nove dimenzije užitka za kakve ste zasigurno zaboravili da postoje.

6. Povez preko njegovih očiju znači kontrolu

Onemogućite mu svilenim crnim povezom da vidi i stavite sebe u glavu ulogu kako bi se u potpunosti predao vama. S povjerenjem dolazi I moć što za neke parove znači i veliko uzbuđenje, osobito za onog partnera koji je u vezi manje dominantan. Povez preko očiju mijenja dinamiku u seksualnom smislu jer ćete upravo otkriti da vas uzbuđuje uloga šefice.