FOTO by LEGO

Zabava

Seinfeld fanovi! Vrijeme je za slaganje omiljenih kockica…

admin 06. srpnja 2021.

1326 kockica, 5 mini figurica i beskrajna zabava...

Prošle godine LEGO nas je iznenadio odličnim Friends setom omogućivši svim obožavateljima da sastave vlastite minijature Central Perksa, kao i oba stana u kojem su se događale urnebesne scene.

Bio je to samo još jedan dokaz da kockice nisu samo za djecu, nego da u njima mogu uživati sve generacije.

sd_related_article id=”80345″]

Nakon ogromnog uspjeha s Friends tematikom, bilo je samo pitanje vremena kada će još jedan legendarni sitcom dobiti svoje kockice. To se i dogodilo i sigurni smo da će svi ljubitelji serije Seinfeld biti oduševljeni.

Po cijeni od 79,99$ od sada imate priliku rekreirati stan Jerryja Seinfelda, kao i pozornicu za njegove stand up nastupe. Unutar seta dolazi svih pet omiljenih likova – Jerry, Elaine, George, Kramer i Newman.

Ovaj set toliko je ispunjen detaljima pa ćete tako moći doživjeti sve sitnice koje se pojavljuju u kuhinji, dnevnom boravku, pa čak i ormarima Jerryja Seinfelda.

Seinfeld je sitcom klasik i kultna serija koja je imala ogroman uspjeh devedesetih. Kombinacija omiljenih likova i nostalgije savršeno su se uklopile u LEGO koncept i odmah smo znali da će ovaj set biti pun pogodak” – izjavio je Federico Begher, izvršni direktor LEGO kompanije.

Nadamo se da ste svoj LEGO Friends komplet već složili i da je vrijeme da se posvetite još jednom setu serije koju smo obožavali. LEGO Seinfeld set možete pronaći unutar LEGO web trgovine po cijeni od 79,99$.