Njega kose

Savršena linija za oporavak suhe kose!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2017.

NUTRIFIER - profesionalna linija bez silikona

Série Expert stvara novu generaciju profesionalne hranjive njege bez silikona* budući da suha kosa lošije podnosi proizvode s većom koncentracijom sredstava za čišćenje. Frizeri znaju da je sa suhom kosom teško raditi – nedostaje joj sjaja, gruba je na dodir i nepodatna. Nova Nutrifier linija hrani kosu, čini je mekanom na dodir i priprema za stiliziranje. Ova linija je savršena za oporavak suhe kose!

EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA

Nutrifier linija sadrži glicerol i kokosovo ulje koji suhoj kosi pružaju pravu dozu njege. Glicerol pomaže pri hidrataciji i njezi kose dok joj kokosovo ulje vraća sjaj.

Formula bez silikona* pruža kosi osjećaj lakoće, ne stvara dodatnu težinu, čini kosu mekanom na dodir te je ujedno hrani.

SUHA KOSA

Suhoj kosi nedostaju lipidi zbog čega postaje osjetljiva i isušuje se. Isti fenomen se događa i s kožom: kada nije dovoljno hidratizirana, postaje napeta i gubi svoju gipkost.

U većini slučajeva je kosa suha po prirodi od samog rođenja, no nastanak suhoće kose mogu potaknuti i vanjski utjecaji poput vlage, sunca i zagađenja.

Ukoliko se kosa ne njeguje, njezina oštećena kutikula gubi svoju zaštitnu funkciju sa svakim pranjem. Takva kosa je lomljivija te zahtijeva više njege i nježnije proizvode.

TRI OMILJENA PROIZVODA

Unutar Nutrifier linije ćete zasigurno pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju potrebama vaše kose, ali postoje i proizvodi koje smo mi odabrali za vas kako bi vaša kosa ponovno postala blistavo sjajna.

Svaka žena se bori sa suhim vrhovima. Pomoću DD njege protiv suhih vrhova možete zaboraviti na tu borbu. Ovaj proizvod je napravljen kako bi omogućio hidrataciju suhih pramenova te nahranio vrhove čime kosa postaje mekša, sjajnija i naizgled zdravija.

Noćna pjena je novi trend koji dolazi iz Azije. Ova izvanredna pjena nanosi se na kosu prije spavanja i štiti kosu od trenja kose na jastuku. Ne ispire se. Tijekom noći trenje kose može oštetiti vašu kosu pa je ona ujutro suha, beživotna i teška za oblikovanje. Ova pjena će vam omogućiti da ujutro vrlo brzo i jednostavno napravite željenu frizuru.

Ukoliko imate naviku feniranja kosu, svakako nemojte zaboraviti zaštititi je prije. Nutrifier krema za feniranje hrani i štiti kosu uređaja za stiliziranje pomoću topline do 230°C*. Kosa je trenutno transformirana: mekanija, sjajnija i otpornija.

HRANJIVI TRETMAN

Isprobajte novu uslugu u salonu pod nazivom hranjivi tretman: Naš prvi profesionalni hranjivi tretman koji pod utjecajem topline rješava probleme suhe kose. Ovom luksuznom uslugom omogućava se duboko prodiranje proizvoda u kosu pomoću topline čime kosa dobiva intenzivnu njegu.

ŠAMPON

Hranjivi šampon bez silikona za suhu kosu.

Kosa je trenutno transformirana: mekanija, podatnija i sjajnija od korijena do vrhova.

Informativna cijena za 250 ml: 94 kn.

NJEGA

Hranjiva njega bez silikona za suhu kosu.

Njegovana, mekanija, podatnija, sjajnija kosa, jednostavnija za oblikovanje.

Informativna cijena za 150 ml: 129 kn

MASKA

Hranjiva maska bez silikona za suhu kosu.

Intenzivno njegovana kosa: mekanija, sjajnija i jednostavnija za oblikovanje.

Informativna cijena za 200 ml: 152 kn

DD NJEGA

Njega bez ispiranja protiv suhih vrhova.

Hrani i štiti vrhove te ih čini mekanijima, podatnijima, sjajnijima i otpornijima.

Informativna cijena za 40 ml: 136 kn

NOĆNA PJENA

Njegujuća noćna pjena bez silikona. Brzo se suši. Za suhu kosu koju je teško stilizirati ujutro.

Intenzivno nahranjena i trenutno transformirana kosa: mekanija, podatnija, sjajnija.

Informativna cijena za 100 ml: 136 kn