FOTO by Instagram /sonia_mascara

Make-up

Samo smo to čekali! Našminkani podočnjaci postali make-up trend!

Antonija Andabak 07. kolovoza 2021.

Ono kad se probudiš s podočnjacima i već si u trendu!

Noćna mora mnogih žena – podočnjaci! Prvo što vidite ujutro pokazatelj je jeste li se dobro naspavali, a kod nekih niti to nema nikakve veze…podočnjaci su prisutni bez obzira na to koliko odmorni bili.

Plavkasti, ljubičasti, pa čak i tamno smeđi krugovi ispod očiju iritiraju mnoge žene koje troše pozamašne svote novca ne bi li ih eliminirali ili barem smanjili vidljivost. Neke žene ne mogu niti iz kuće izaći bez barem male količine korektora nanesene ispod očiju, no evo jedne zanimljive vijesti glede ove vaše nesigurnosti!

Temeljem te iste nesigurnosti, mlada 17-godišnja Britanika Pippa Barnes, okrenula je concept vidljivih podočnjaka u svoju korist i započela make-up trend koji se proširio društvenim mrežama, osobito TikToku. Riječ je o sjenilima razne boje nanesenim na podočnjake u gothic stilu, no druge korisnice su kreirale poprilično zanimljive make-up lookove s vibrantnijim bojama…sve kako bi na neki način – istaknule ono što im je oduvijek predstavljalo problem.

Pippa Barnes pokrenula je trend objavljivanjem tutoriala neobičnog make-upa, te su mnogi makeup entuzijasti poželjeli kreirati i predstaviti svoju interpretaciju isticanja podočnjaka makeup-om. Na Instagramu mnoštvo slika možete pronaći pod hashtagom #colorfuleyebags koji broji preko 1.5 milijuna pregleda, a broj objavljenih fotografija svakim se danom povećava.

Neovisno o tome sviđa li vam se ovaj make up trend ili ne, moramo se našaliti na račun svih onih koji muku muče s tamnim krugovima ispod očiju i reći da se više ne morate brinuti ( niti skrivati) kada su oni očito – IN!