Poznati

‘Sam u kući’ dobio nasljednika! Čestitamo!

Viktoria Šafranić 13. travnja 2021.

Macaulay Culkin i Brenda Song postali roditelji sinčića Dakote, koji je dobio ime u čast pokojne sestre slavnog glumca...

Macaulay Culkin i njegova partnerica Brenda Song, prošlog su tjedna postali ushićeni roditelji zdrave bebe.

Par se upoznao na Tajlandu prije nekoliko godina tijekom snimanja filma – za Changeland, smiješnu, dirljivu priču o prijateljstvu koju je režirao Culkinov stari prijatelj Seth Green.

Potom su se uselili zajedno u šarmantnu kuću, a Culkin je oslikao put od žute cigle koji je vodio do ulaznih vrata. Baš kao pravi zaljubljeni par, nose odgovarajuće pidžame, Song peče kruh, a imaju i razne životinje: tri mačke (najmlađu su nabavili za Božić 2019. i nazvali je Djed Mraz), nekoliko riba, japansku pasminu Shiba Inu i pionusa plave glave, odnosno papigu.

Kućni ljubimci sada su ipak malo u pozadini, kao što to i biva kad dobijete dijete. Njihov privatni svemir ima novo središte, sina Dakotu Song Culkin, rođenog u ponedjeljak, 5. travnja u 13:10, u Los Angelesu, teškog preko 6 kilograma.

Dakota, prvo dijete za oboje glumaca, dobilo je ime u čast Culkinove sestre Dakote, koja je umrla 2008. godine. Par je nakon poroda objavio samo ovu izjavu: “Presretni smo.”

Prelijepa Song u jednom je intervju za svog odabranika izjavila sljedeće: “Ne možeš biti u njegovoj blizini i ne biti sretan.”

Upravo tako pričaju jedno o drugome: s nekom vrstom nevjerice da se ovako dobro može osjećati s drugom osobom. Iznenađuju jedno drugo s malim znakovima pažnje kao što je lijepo serviran tanjur sushija nakon dugog dana ili topla kupka za smirenje bolnih leđa…

Culkin je na početku veze rekao kako je cijelo vrijeme čekao ‘da padne druga cipela’. Naposljetku se iznenadio i zaključio da nekad jednostavno ispadne sve dobro…

Novopečenim roditeljima želimo svu sreću na početku jednog novog, usudili bi se reći i najljepšeg do sada životnog poglavlja.