FOTO by Disney

Dekor

Šalicu uz koju ćemo lakše podnijeti prijelazno razdoblje!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2023.

Vrijeme je da jutarnje kave s terase preselimo u dnevni boravak!

Kada smo se požalili na visoke temperature, pritom nismo baš htjeli da padnu za 20 stupnjeva, bilo bi dovoljno tek nekoliko. No nažalost, s vremenskom prognozom više nema pravila, stoga ne čudi da smo se do neki dan kupali u moru, a sada iz ormara vadimo parku ili baloner.

No dobro, nemamo druge nego se prilagoditi situaciji. Štoviše, moramo priznati da nam itekako paše ovo prohladno vrijeme uz koje je lakše obavljati svakodnevne aktivnosti, od poslovnih do privatnih.

Jedino što će nam nedostajati su jutra na terasi, odnosno ispijanje kavice iz udobnosti ljuljačke ili nekog drugog udobnog vrtnog namještaja. Ipak, tu istu atmosferu možemo preseliti u četiri zida i stvoriti si cozy ambijent u dnevnom boravku. Mirisna svijeća, preslatka šalica i mekana dekica idealan su spoj su uz koji će naša jutra biti mirna i opuštena.

Upravo smo pronašli i šalicu iz koje će vaš omiljeni napitak, bio to čaj, kava, cappuccino ili kakao, sada biti još ukusniji. Neodoljivi Winnie The Pooh ukrasio je šalicu koja se upravo pojavila na Disney web trgovini, a uz nju dolazi i presladak tanjurić.

Simpatičan medo i njegov slatki mali prijatelj zasigurno će biti očaravajući dodatak uz svaku kavicu ili čajanku. S prekrasnim cvjetovima i klasičnim umjetničkim djelima Winnieja Pooha i Praščića, zlatni obrub dolazi kao finalan touch.

Cijena ovog seta iznosi £ 18.00, a pronaći ga možete na LINKU.