FOTO by Instagram @snackinginsaudi

Iće & piće

Sada možete sami spraviti svoju Kinder vruću čokoladu!

Viktoria Mikulić 13. prosinca 2022.

Ima li išta bolje od uživanja u šalici vruće čokolade upotpunjene marshmallowom?

Kad bi nas neko upitao što najviše volimo kod zime, visoko na listi prioriteta pronašla bi se vruća čokolada. Taj sočan kremasti napitak, uz dodatak šlaga, odmah nam popravi raspoloženje i izazove sreću u našim srcima.

Pijuckanje vruće čokolade, dok gledamo snježne pahulje kroz prozor, u cozy atmosferi vlastitog doma dok se grijemo uz kamin neprocjenjiv je doživljaj.

Ako ste i vi ljubitelji vruće čokolade, imamo jednu divnu vijest. Instagram profil @globalfoodnews otkrio nam je jednu novu poslasticu koju će obožavati svi čokoholičari.

Na policama jednog francuskog trgovačkog lanca primijetili su popularne Kinder Chocolate – mini mliječne čokoladice s mliječnim punjenjem u božićnom izdanju upakirane u porculansku šalicu. Uz njih, možete napraviti vlastitu verziju čokolade, samo morate ugrijati mlijeko.

kinder vruća čokolada

Na izboru su dvije šalice modernog dizajna, na temu Božića, koje možete neograničeno ponovno koristiti. Uz vruće mlijeko, vaš napitak je spreman.

Ovo nije prvi put da smo ugledali ovu slatku šalicu, viđali smo je i u 2021. godini pred blagdane na nekim Instagram profilima, stoga se nadamo da je sad krajnji čas da stigne i na naše police.

Nema ništa ljepše nego kada vam netko već unaprijed pripremi mini čokoladice koje se rastope u nekoliko sekundi…