FOTO by IMDb

Film

Ryan Reynolds & Hugh Jackman – prva fotka sa snimanja filma Deadpool 3!

Daria Lovrić 11. srpnja 2023.

Jedva čekamo!

Superjunak Deadpool postao je zaštitni znak Ryana Reynoldsa, koji ga je do sada tumačio u dva filma, a stiže nam i treći nastavak. Treći dio uvodi Deadpoola u Marvelov svijet što je oduševilo fanove filmova o superjunacima.

Deadpool 3

U trećem dijelu dolazi do suradnje dvojice velikih prijatelja – Hugha Jackmana u ulozi koja ga je proslavila, Wolverina i Ryana u ulozi Deadpoola. Izlazak filma u kina dolazi u svibnju 2024., a Ryan Reynolds je podijelio prvu sliku Wolverinea u Deadpoolu 3.

Deadpool 3 1
Deadpool 3

Reynolds je prvi put otkrio da će se Jackman pridružiti franšizi u trećem nastavku kako bi glumio kultnu ulogu X-Mena Wolverinea po 10. put – u videopostu na Instagramu prošle godine. Prethodno se vjerovalo da se Jackman više nikada neće vratiti ulozi nakon što se pojavio u Loganu iz 2017. jer njegov lik Wolverine u filmu umire.

Reynolds nas je počastio s fotografijom sa snimanja Deadpoola 3 u svojoj Instagram priči. Slika prikazuje Reynoldsa odjevenog u svoje klasično crveno Deadpool odijelo i Jackmana odjevenog u jarkožuto Wolverinovo odijelo.

“Ne trepći.” – Ryan je poručio svojim pratiteljima. “Ludi momci! Napokon su to uspjeli! Napokon su dobili Hugha Jackmana u odijelu OG Wolverinea.”, komentirao je jedan od fanova.

Jackman je za Variety u listopadu prošle godine rekao da mu je trebalo neko vrijeme da pristane sudjelovati u Deadpoolu 3. 54-godišnjak se našalio da ga je Reynolds tražio „svakodnevno“ već tri godine da se pridruži. Reynolds se čak sastao s predsjednikom studija Marvel, Kevinom Feigeom, kada je Disney kupio Fox.

Reynolds je istaknuo da je oduševljen što se Jackman pridružio trećem filmu iz franšize Deadpool. “Biti na setu s jednim od mojih najbližih prijatelja svaki dan je ostvarenje sna. Ali učiniti to s ova dva ikonična lika jedan uz drugoga, to je iznad naših najluđih snova.”

A prve slike para u ulogama Deadpoola i Wolverinea svakako su kultne i natjerale su obožavatelje da očajnički traže još. Ne možemo dočekati izlazak filma i nadamo se da ćemo do tada Ryan još nekoliko puta počastiti kadrovima sa snimanja.