FOTO by vivre.hr

Dekor

Ružičasti taburei – 10 modela koji bi osvojili i kultnu Barbie!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2023.

Gdje god ih postavili, obasut će ih komplimentima!

Tabure smo nekoć smatrali sporednim komadom namještaja koji je eventualno služio da upotpuni dnevni boravak, predvorje, dječju ili spavaću sobu. No s obzirom na nevjerojatnu rasprostranjenost ovog home dekora, tabure je danas must have svakog doma.

Isti je često ono što prvo primijetimo u određenoj prostoriji, prvenstveno zbog jedinstvenog dizajna, ali i atraktivnih boja. Za ljetne dane, odlučili smo pronaći 10 chic taburea u ružičastoj boji koji osim interijera, mogu krasiti i vaš eksterijer te plijeniti pažnju na osunčanoj terasi.

167 €

Ružičasta boja donosi osjećaj nježnosti, topline i ženstvenosti, stoga ne iznenađuje da je jedan od favorita za uređenje prostora. Taburei su praktični i svestrani komadi namještaja koji se mogu koristiti kao dodatno sjedalo, mogu poslužiti kao stolčić za noge ili jednostavno kao mjesto gdje odlažemo časopise ili omiljenu knjigu.

Bilo da odaberete jaču ružičastu nijansu koja će unijeti vedrinu ili nježnu pastelnu nijansu koja stvara opuštajuću atmosferu, ružičasti taburei će sigurno privući pažnju i dodati dozu elegancije svakom prostoru. Nas je osvojilo 10 modela iz web trgovine Vivre koji neće proći nezamijećeno gdje god ih postavili. U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama:

Cjelokupnu kolekciju Vivre taburea potražite na LINKU.