FOTO by Le kolač

Iće & piće

Rose Macaron – najslađa poslastica ovog Valentinova spaja okuse vanilije, maline, ruže i ličije!

Viktoria Mikulić 13. veljače 2023.

Poznajete nekoga tko je zaljubljive prirode i tko je zaljubljenik u slatko? Ljubav ide kroz želudac…

Protkelih nekoliko godina macaronsi su dostupni gotovo u svakoj slastičarnici, a riječ je o kolaču na bazi meringue napravljenom od bjelanjaka, šećera u prahu, granuliranog šećera, brašna od badema i prehrambenih boja.

Iako nisu svi ljubitelji istih, moramo priznati da zaista izgledaju orignalno, stoga ih često viđamo na raznim proslavama.

Do Dana Zaljubljenih dijeli nas još samo jedan dan, stoga smo odlučili s vama podijeliti slatku vijest koja stiže iz Le Kolač Pâtisserie.

I dok su svi ovih dana zaluđeni krafnama i njihovim sočnim punjenjem poput ferrera, pistacija i slično, nas je povodom Valentinova očarao Rose Macaron koji dolazi u ružičastoj boji, a koji osim svojim izgledom, osvaja i okusom.

Radi se o velikom makaronu sa svježim malinama, gelom od ličije i kremom od ruže i vanilije. Ponuda je ograničena, a isti se može rezervirati putem njihove web stranice. Cijena jednog macaronsa iznosi 6,60 €!

Posebno nam se sviđaju posložene maline koje ga upotpunjuju, a koje zaista izgledaju reprezentativno. Rose Macaron dolazi i u prigodnoj kutijici s emojijem obasutim srcima.