FOTO by Asos

Moda

Romantične vjenčanice za 2021. godinu – jer mi se ne prestajemo nadati!

Viktoria Šafranić 12. siječnja 2021.

Vjerujemo da će kroz neko vrijeme sve biti u redu i da ćemo konačno moći održavati ceremoniju vjenčanja kao što smo navikli...

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu, čin o kojem svaka djevojka sanja još od djetinjstva. Mladenke ovaj poseban dan planiraju mjesecima, a neke čak i godinu unaprijed. Puno je tu detalja za koje želimo da izgledaju savršeno, stoga sve pomno razrađujemo do najsitnijih detalja.

Odabir idealne lokacije, vjenčanice, svadbene torte, pozivnica, muzike i cvijeća samo su neki od slatkih problema s kojima se svaka buduća mlada suočava. No kada konačno dođe taj dan, nije nam žao što smo uložili toliki trud i vrijeme, jer se ipak na kraju krajeva sve isplati.

No najvažnije od svega je imati pravu osobu uz sebe, onu koja će zauvijek stajati uz nas, biti nam podrška i oslonac u svim životnim trenucima.

Ipak, ono čemu posvećujemo najveću pozornost je naša vjenčanica. Ovisno o stilu i materijalu koji preferirate i kroju koji vam najbolje pristaje, donosimo konačnu odluku o toj haljini iz bajke. Po mogućnosti, poželjno je da je ista u snježno bijeloj boji, no i bež varijante su jednako atraktivne.

Osim toga, vjenčanica ne mora koštati pravo bogatstvo. Koliko god bio jedinstven taj dan, vjerojatno je više nikada nećete odjenuti, eventualno možda prodati, tako da su povoljnije alternative ipak najbolja odluka.

Ako se pak odlučite na rezervaciju, često je platite više no što je potrebno, a uz vas je samo 24h.

Upravo zato, mi smo izdvojili zanimljive primjerke s Asosa koji su ujedno i cjenovno prihvatljivi, tako da ne morate previše oklijevati oko njihove kupnje.

Čipka je uvijek dobrodošla jer odaje dojam romantike, cvjetni uzorak pridaje onu potrebnu dozu nježnosti, dok su cirkoni i šljokice zaslužni za glamurozan izgled. Od uskih koje prate siluetu do onih koje se šire u struku, u nastavku donosimo 10 divnih vjenčanica, koje vrijedi škicnuti ako planirate vjenčanje u 2021. godini:

Cijene svih Asos vjenčanica doznajte putem linka.