FOTO by Stradivarius / Instagram @ali_golovko

Moda

Robusne čizme su ponovno u trendu! Donosimo 10 high street modela iz Stradivariusa

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Glomazni modeli kojima ćemo s oduševljenjem upotpuniti naše stajlinge

Svako novo godišnje doba u naše garderobe donosi aktualne trendove koji predstavljaju početak svakog dobrog outfita.

Neki od njih su totalno nova pojava na modnoj sceni s kojom se prvi put susrećemo, dok ima i onih koji su prepoznatljivi već nekoliko godina i širom otvorenih ruku im se vraćamo.

Pletene haljine koje jedva čekamo nositi uz visoke čizme

Jedan od takvih je i nošenje robusnih čizama i gležnjača, koje u naše svakodnevne i večernje outfite unose dozu urbanosti i streetstylea svjetskih metropola.

Prošle godine smo ih imali prilike viđati u zanimljivim modnim kombinacijama zaljubljenica u modu na svakom kutku gradskih ulica i na fotkama koje su preplavile društvene mreže.

Čini nam se da ćemo i ove godine u posljednim mjesecima ponovno guštati u glomaznim i atraktivnim afrodizijakom iz svijeta obuće kojeg možemo pronaći u brojnim trgovinama high street brendova po povoljnim cijenama.

Ponuda iz Stradivariusa nas je posebno očarala jer vrvi primjercima u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, ukrašenim zakovicama, šarenim vezicama, remenima i podignutim potplatima.

Jedva ih čekamo kombinirati uz pulovere, kardigane, pletene haljine i džempere u casual lookovima, kao i uz lepršave haljine i suknje za malo elegantnije prigode.

U nastavku donosimo galeriju s 10 fotografija odabranih favorita, a cjelokupnu kolekciju ovog mega trendovskog komada obuće možete provjeriti na LINKU.