FOTO by Asos

Moda

Pletene haljine koje jedva čekamo nositi uz visoke čizme

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Donosimo 10 neodoljivih primjeraka za sve prigode

Jutarnja magla nam je dovoljno dobar i jasan znak koji pokazuje da nas uskoro očekuje najhladnija sezona u godini i izrazito niske temperature.

Srećom, trgovine su još prije mjesec dana na svoje police izložile trendi komade u kojima ćemo osvajati gradske ulice i izgledati stylish na svakom koraku.

Prevladavaju topliji i deblji komadi, a najviše oni napravljeni od mekog i udobnog pletiva koje nam pruža neizmjeran cozy osjećaj i komfor.

Osim džempera, kardigana i raznih vesta, mnogi high street brendovi nude i neodoljive pletene haljine koje možemo nositi u svim prilikama.

Posebno dobru ponudu must-have modela pronašli smo na Asos web shopu, te smo ih odlučili izdvojiti kao onaj poseban komad koji će obilježiti mnoge kombinacije.

Dolaze u klasičnoj jesenskoj paleti boja, ali i u vibrantnim nijansama uz dodatak pufastih rukava i gumbi, kao i u obliku dolčevite, midi, mini i dugih oblika.

Najbolje pristaju uz visoke čizme, kapute i statement izdanja torbica za malo elegantnije lookove, no jednako dobro se mogu spojiti s tenisicama, kožnim ili traper jaknama u casual outfitima.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita od kojih se barem jedan mora pronaći na wish listi svake zaljubljenice u modu kako bi i u hladnijim mjesecima zadržale istančani stil.