FOTO by Amazon

Ljubimci

Rješenje za proždrljive pse dolazi u obliku labirint zdjelice

admin 04. kolovoza 2020.

Naši četveronožni gladuši od sada će morati usporiti i logično konzumirati svoje obroke

Imate psa koji u manje od minute počisti svoju zdjelicu i prilikom konzumacije jedva da udahne zrak? Niste jedini! Psi žive za hranu i kada im se ona servira sve brige nestaju i taj trenutak predstavlja vrhunac njihovog dana. Neki psi svoju će porciju smazati za manje od minute i nestrpljivo čekati repete.

Ne znamo zašto psima obrok predstavlja utrku koju moraju što prije završiti, ali brza konzumacija nekim psima može predstavljati i želučane probleme. Kako biste izbjegli nepotrebne komplikacije i odlaske veterinaru kada proždrljivost vašem psu dođe na naplatu, pokušajte s metodom koja je osvojila velik broj vlasnika pasa.

Labirint zdjelica dizajnirana je tako da vaš pas ne može hlapljivo zaroniti u hranu već mora sporo i taktički razmisliti o svakom zalogaju.

Iako će neke pse živcirati “slow food” način ishrane, za neke će pse ovaj način obroka predstavljati igru i zabavu. Ova posudica omogućit će da vaš pas do deset puta duže konzumira istu količinu hrane, a recenzije zadovoljnih vlasnika dokazuju tvrdnje.

Dolazi u raznim bojama i oblicima, a jedna od boljih stvari je ta da ne klizi po podu te vaš ljubimac neće morati “loviti” svoju zdjelicu.

Labirint zdjelica za hranu dostupna je na Amazonu po cijeni od 14,99£.