FOTO by Instagram @riverland.mreznica

Putovanja

Riverland – mirna oaza okružena zelenom, tihom vodom rijeke Mrežnice za odmor prije božićnih blagdana

Daria Lovrić 24. studenoga 2023.

Odmorite duh i tijelo uz šum slapa i slikovit ambijent!

Svi zaslužujemo trenutke opuštanja i obnavljanja duha. Neki se vole odmoriti prije stresnog perioda koji će biti ispunjen obavezama, dok drugi baterije pune nakon što sve prođe.

U svakom slučaju, nema boljeg vremena za to od predstojećih božićnih blagdana! Uz sve užurbane obaveze, stres i tempo modernog života, važno je pronaći vrijeme za sebe kako bismo se odmorili i u potpunosti uživali u magiji blagdana.

U jesenskim i zimskim mjesecima obilazimo europske metropole u potrazi za predivnom arhitekturom, bogatom gastronomskom ponudom i božićnim sajmovima, međutim kada se želimo odmoriti jedino što nam je na pameti su rustikalne kućice u prirodi.

Kućica na drvetu mami nas na bijeg iz grada!

U potrazi za skrivenim biserima pronašli smo zelenu oazu Riverland Mrežnica. Naime, na ovoj smaragdnoj lokaciji nalaze se dvije drvene kućice u kojima ćete doživjeti istinski mir i uživati u skladu s prirodom.

Riverland Mrežnica
Riverland Mrežnica
Riverland Mrežnica
Riverland Mrežnica

Svaka od kućica može primiti od dvije do 4 osobe, ima pogled na rijeku, malu terasu za uživanje, a u unutrašnjosti krevet na galeriji te sofu u podnožju.

Riverland Mrežnica

Snijeg, čaša kuhanog vina i voljena osoba u ovoj idiličnoj kućici daleko od užurbane svakodnevice su sve što nam treba ovog prosinca!