FOTO by Instagram @globalfoodnews / @geschmackstesterin

Iće & piće

Ritter Sport sa Smarties bombonima – comeback hrskavog limitiranog slatkiša!

Viktoria Mikulić 16. lipnja 2023.

Jedna od najdražih čokolada i kultni bomboni spoj su kojem je nemoguće odoljeti!

Kada bismo morali napraviti istraživanje što se brže pojede, Ritter Sport čokoladica ili Smarties bomboni, pobjeda bi zasigurno bila tijesna. Upravo onoliko vremena kliko nam treba za konzumiranje jednog reda Ritter Sport čokolade, toliko nam je potrebno da u usta ubacimo šaku bombona. Na kraju, u isto vrijeme bismo završili s obje čokoladne poslastice.

Ritter Sport, poznati njemački proizvođač čokolade, davne 2003. Godine lansirao je Ritter Sport čokoladu s omiljenim Smarties bombonima. Riječ je bila o limitiranoj inačici koja će sada ponovno ugledati svjetlo dana.

Željeni Ritter Sport sa SMARTIES-om vratio se na tržište. Od rujna će šareni kvadrat od 100 grama biti dostupan kao ograničeno izdanje u dvije varijante, klasičnoj punomasnoj mliječnoj i trendi bijeloj čokoladi.

Mnogo, mnogo šarenih SMARTIESA u ukusnoj čokoladi Ritter Sport. Sama pomisao na nju ubrzava kucanje srca brojnih ljubitelja čokolade. Sada je zapravo došlo vrijeme: sočan Ritter Sport sa SMARTIES čokoladnim bombončićima, koji je bio tražen mnogo puta unatrag 20 godina, ponovno je na tržištu. Od rujna će šareni kvadrat od 100 grama biti dostupan kao limitirano izdanje u dvije varijante, klasičnoj punomasnoj mliječnoj i trendi bijeloj čokoladi.

Vesela šarena čokoladna poslastica

S novim izdanjem Ritter Sport 100 grama s čokoladnim lećama SMARTIES, obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Waldenbuchu spaja najbolje od dva popularna brenda u jednoj pločici: kultne čokoladne bombončiće jarkih boja i ukusnu čokoladu Ritter Sport. Zahvaljujući dvije varijante u mliječnoj i bijeloj čokoladi, za svakog ljubitelja čokolade zajamčeno će se naći pravo izdanje. Šareni, moderni dizajn ambalaže također otvara apetit za hrskavom poslasticom.