FOTO by Reserved

Dekor

Reserved božićne šalice izgledaju poput keramičkih zdjelica!

Viktoria Mikulić 20. prosinca 2023.

Osim izgleda, primamljiva je i njihova cijena od 4,99 eura

Ako nas neki poklon uvijek iznova može razveseliti, onda su to šalice. Osim što su prekrasan home dekor, šalice su svrsishodno posuđe koje je nezaobilazan dio svake kuhinje.

Svi bismo se složili oko jednog – šalica nikada dosta i bez obzira što svatko od nas ima svoju omiljenu koje se ne odriče prilikom ispijanja jutarnje kave, uvijek smo spremni pružiti dobrodošlicu i nekim novim modelima, osobito u blagdanskom razdoblju.

Iako je kava i dalje napitak broj 1 za veliki dio čovječanstva, zimi volimo uživati u čaju, toploj čokoladi, kakau. Osim ovih napitaka, u šalice možete točiti i kuhano vino, začinjeno s cimetom i klinčićem, kao i kuhani gin s komadićem citrusne naranče.

Modeli koje smo pronašli dovoljno su prostrani da vam unutar istih stane tekućine za čitavo jutro, za štogod se odlučili. Riječ je o Reserved keramičkim šalicama koje odišu slatkoćom i blagdanskom notom. One dolaze u četiri varijante, u elenoj, crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

Svaku od njih krasi i emotivna poruka poput „Darling You are magic“, „Merry everything and a happy always“, „Coffee in one hand, confidence in the other“ i „Collect beautiful moments“.

Uz natpis, ove šalice upotpunjuju i zvjezice. Mi bismo za ovo razdoblje definitivno odabrali crvenu i zelenu, dok su crna i bijela klasici idealni za korištenje kroz cijelu godinu.

Ove ljupke šalice trenutno su na popusti i njihova cijena iznosi 4,99 EUR, a pronaći ih možete OVDJE.